9
Košarka

FOTO: partizan.rs

ŠOKANTNA ISPOVEST MILICE DABOVIĆ: Predsednik jednog kluba je tražio seks!

Objavljeno: 03.12.16 u 12:41

Bivši kapiten reprezentacije Srbije u košarci Milica Dabović otkrila je veoma šokantne detalje iz svoje karijere u razgovoru za časopis ‘Glorija’.

Ona je istakla da je od nje dok je igrača u Grčkoj jedan predsednik kluba tražio seks i da je ona to odbila. Kasnije je bila pod pritiskom i u velikim problemima.

– Bilo je to u Grčkoj, kada sam igrala za Pale Faliro (2009/10 sezone) Napao me je predsednik kluba jer je hteo da ima odnos sa mnom. Odbila sam ga naravno i zato mi nije bila isplaćena ni plata ni ono što mi je sledovalo ugovorom – rekla je Milica Dabović.

ŠOK: Parizan se seli iz Beograda zbog plesa i borilačkih sportova, evo gde će igrati…

Ona je dodala da to u ženskom sportu, pre svega košarci koju je igrala, nije retka pojava i da su žene u veoma teškom položaju. Podsetimo, Milica Dabović se oporstila od nacionalnog tima posle osvojene bronze na Olimpijskim igrama u Riju.

0
0

9 Komentara

  1. Da kad prihvate sex i kad se uda i kad deli njegovu imovinu onda nista ruzno.U suprotnom ……Sestra ti bash ide uz unog zutog prevaranta

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa nije na kome ce svakome da cini usluge ko god pozeli to se vidi po njoj da nije bas tsko kako misli taj dinkcijoner nju nedirajte a vase zene pazite jer vam se one najvise daju u promer

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter