0
Fudbal

PULIŠIĆ SVAĐA KLOPA I DORTMUND: Amerikanac velika želja Liverpula

Objavljeno: 03.12.16 u 14:06

Najveća želja Jirgena Klopa za dolazeći prelazni rok jeste talentovani Kristijan Pulišić.

Kako su „milioneri“ poznati kao teški pregovarači, već je došlo do prvih čarki na relaciji Liverpul – Dortmund. Pulišić se navodi kao velika želja stratega rođenog u Štutgardu kao deo njegove dugoročne transfer strategije u premijerligašu.

Sportski direktor Borusije, Mihael Cork, poručio je nekadašnjem treneru svog kluba da će uzalud trošiti napor za dovođenje 18- godišnjaka koji sasvim sigurno neće ove zime otići iz Dortmunda.

Jirgen Klop je za svoju najveću želju spreman da izdvoji 25 miliona funti, dok se očekuje da će „milionerima“ to biti malo. „Projekat Kristijan Pulišić“ je u Liverpulu bio zacrtan za letnji prelazni rok 2017. ali su odlične partije ovog mladića naterale Klopa da požuri kako ga neko od evropskih velikana ne bi preduhitrio.

– Ne kupujemo igrače samo da bismo ih kupili, već to radimo zbog planova za budućnost – rekao je nemački trener kojem se nije svidela reakcija Dortmunda.

Krilni igrač hrvatskog porekla je ove sezone na devet utakmica u Bundesligi postigao dva gola i imao četiri asistencije, dok je u Ligi šampiona asistirao dvaput.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter