8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda našla zamenu za Moučea?

Objavljeno: 03.12.16 u 13:09

Crvena zvezda ima velikih problema sa povređenim igračima, a uprava je uveliko počela da skautira potencijalna pojačanja u januaru.

Jasno je da će prvi tim Crvene zvezde doživeti remont u januaru. Iz kluba skoro sigurno odlazi Hugo Vijeira, traži se način raskida ugovora sa Pablom Moučeom, a na izlaznim vratima je nezvanično i Damir Kahriman. Sa druge strane uveliko je počelo skautiranje potencijalnih pojačanja, a jedno je imalo svoj ‘šou’ na stadionu ‘Rajko Mitić’.

DA SE ČOVEKU ZAVRTI U GLAVI: Neće vam biti dobro kad čujete koju cifru Mouče traži od Zvezde (VIDEO)

Naime, kako HotSport nezvanično saznaje Crvena zvezda prati igre brzonogog krila iz lučanske Mladosti Sašе Jovanovića. Momka koji u prethodne tri sezone ‘teroriše’ odbranu crveno-belih. On bi mogao da bude zamena za Pabla Moučea. Naravno, veliki problem je taj što sa Argentincem uprava mora da raskine ugovor, a on traži ni manje, ni više 300 hiljada evra. Ako Mouče ode sa našeg najvećeg stadiona, Jovanović bio mogao da stigne kao zamena. Kako nam je rečeno, na radaru je i nekoliko fudbalera iz inostranstva.

0
0

8 Komentara

  1. Јовановић је из села Брајковац код Лазаревца.
    У Звезди је био пре три године на проби.
    Дечко је звездаш.Толико из прве руке.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jovanovic je pfc dete i on dolazi sigurno u PFC. Zvezda pusta rane petarde po stampi ne bi li ispitala teren, ali dzaba joj ta taktika. Vec je gotovo s tim, on je Partizanov. Ne kazem da je on neka posebna pljacka, ali nije los, naprotiv. Opet, sa druge strane, cudim se Crno-belima sto ce im on uopste kad imaju super popunjene krilne pozicije….

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma ne znam ….. I Srnic je kidao u Cuki a, ovde slabo – ne sto je los nego prosto taktika klubova nije ista … U Cuki je imao PROSTOR i tu je jak das mu je i ode al u Zvezdi toga nema .. protivnici se zatvore i njega tu nema nije taj tip igraca da resi u guzvi…. I ovaj Lucanac je isti tip igraca tako da se bojim istog ucinka!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. ..gde je „nasla“, na stajgi, ulici, u mracnom parku, pored puta ili sabirnom centru … .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  5. MOUCE-KRALJ „GANA, za njega ne postoji „zamena“, on je unikat, k’o PARKER, mada, TRAZI SE „IGRAC SLICNIH KVALITETTTTAAA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  6. Znao sam čim je Sada dao gol Zvezdi odmah natpisi.Nije samo što je dao gol već im je čovek ocitao lekciju iz fudbalske igre.Dali iko misli da li će on vas htetinda dodje po čemu smo mi to kao klub privlačni,možda će otići van i uzeti sigurne pare.Svaki igrač koji dodje kod nas je najbolji voli Zvezdu ali kad treba da ga platimo onda mi prvi počnemo da ga ojačamo.Šta je sa Vihorom,Kangom,Mouceom ,šta je sa Kahrimanom koliko uzalud bačenih para odbstrane naših stručnjaka.Dovoljno je u nedelji da ne pobedimo Voždovac i sledi raspad.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter