0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BUDI UZ PARTIZAN: Poziv koji se ne odbija! (VIDEO)

Objavljeno: 03.12.16 u 11:25

Crno-bele u nedelju očekuje utakmica 19. kola SLS koju Partizan igra protiv ekipe Javor Matisa iz Ivanjice.

O klubu iz kojeg je došao, njihovoj igri, očekivanjima, ali i važnoj podršci sa tribina govori levi bek Partizana Nemanja Miletić.

– Bio sam u Javoru tri godine. Nosim veoma lepe uspomene iz tog kluba, dosta lepih stvari sam tamo doživeo… Lepo mesto i veoma prijatni ljudi. Poznajem dosta igrača koji još uvek igraju u ovoj postavi od Milovića, Đokića, Eliomara i ostalih. Ne zaboravimo da je legenda Partizana Vladica Kovačević rođen u tom prelepom gradu.

O igri Javora.

– Igraju veoma dobar fudbal, pogotovo u poslednje vreme. Na čelu sa šefom Veselinovićem i kapitenom Milovićem svakoj ekipi znaju da zadaju dosta muka. Igraju veoma organizovano i disciplinovano. Mislim da će biti dosta teška utakmica, ali mi smo Partizan i u glavi su nam samo nova tri boda. Mislim da neće doći kao i ostale ekipe sa pet igrača pozadi i braniti se, ali sve je na nama. Ako mi budemo pravi rezultat neće izostati. Možda najveća opasnost preti od Bjedova koji je drugi strelac lige. Treba obratiti pažnju i na Eliomara, jer kad mu je dan, teško ga je čuvati. Ne treba zaboraviti ni na zadnjeg veznog Đokića, koji je stub u veznom redu.

Debi u dresu Partizana protiv bivšeg klub.

– Po dolasku u Partizan debitovao sam protiv Javora i to je bio dosta čudan osećaj, ali i lep u isto vreme. Mislim da će biti sada dosta drugačije, pošto sam već 6 meseci u Partizanu. Ovo je sad moj klub i dajem sve od sebe da opravdam poverenje koje mi je ukazano.

O podršci navijača.

– Imamo još mnogo da igramo i važno nam je da imamo podršku navijača u svakom trenutku na tribinama. Za svaku utakmicu se spremamo kao da je poslednja i idemo na tri nova boda. Pozivam sve da budu uz naš Partizan i da se borimo do kraja za titulu. Svaka utakmica je važna, svaka pobeda nas vodi bliže borbi za titulu. – kaže Nemanja Miletić.

(Izvor: YouTube/FK Partizan Beograd)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter