1
Domaći fudbal

FOTO: sr.partizan.rs

MARKO NIKOLIĆ: Borba za titulu će biti neizvesna, u stvari, bar bi tako trebalo da bude!

Objavljeno: 02.12.16 u 16:08

Strateg Partizana Marko Nikolić danas je govorio o utakmici sa Javorom u nedelju od 18 časova u Humskoj, ali i neizvesnoj borbi za titulu.

Šef stručnog štaba ‘parnog valjka’ je podsetio da njegovi puleni ne znaju za poraz na 14 uzastopnih utakmica i da tako mora ostati do kraja jesenjeg dela prvenstva.

– Mi i dalje držimo seriju nepobedivosti koja traje 14 utakmica, sa ciljem da tako ostane i u predstojeća tri meča. Javor je ekipa sa stopostotnim učinkom u poslednjih pet takmičarskih utakmica, što poziva na oprez. Imam veliko poštovanje za klub i ljude koji vode ovaj klub. Tu je i mladi kolega koji vodi ekipu na moderan način. Moramo da zaslužimo gram sreće koji nam je nedostajao na poslednjoj utakmici, ali imamo i jednu grupu igrača koja je opterećena minutima. Ipak, mislim da nije vreme za te priče, moramo da se spremimo na poseban način i osvojimo tri boda – rekao je Marko Nikolić i nastavio o trci za šampiona Srbije:

PRAVO IZ SVLAČIONICE: Crno-beli svi kao jedan, Leonardo je imao emotivnu poruku (FOTO)

– Sa ovom utakmicom ćemo preći tek polovinu takmičenja, iako postoji određena tendencija javnosti da se već sada izvode zaključci oko našeg konačnog plasmana. Mi živimo samo za sledeću utakmicu i samo to će nas dovesti negde. Nećemo dozvoliti da nas takve stvari odvedu na stranputicu. Pred svima u ovoj ligi je dosta teških utakmica, vlada velika neizvesnost oko konačnog plasmana ili bi tako trebalo da bude – zaključio je Nikolić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter