8
AdmiralBet ABA Liga

GROBARI ĆE ZAPASTI U EKSTAZU: Legenda Partizana najbliža čelu Košarkaškog saveza

Objavljeno: 02.12.16 u 13:08

Prvi čovek srpske košarke, po svemu sudeći, postaće – Predrag Danilović!

Kako prenosi Kurir, Danilović će po svemu sudeći 15. decembra na skupštini KSS biti izglasan za naslednika Dragana Đilasa.

Daniloviću je kao plus stavljeno to što je poznato i priznato ime u svetu košarke, kao i to što je Partizan, u vreme njegovog rukovođenja crno-belima, postizao najbolje rezultate u istoriji kluba.

 

0
0

8 Komentara

  1. @istina Ne znam odakle vam obraz samo da pišete te izlizane fraze,kad izgovoris ime Sase Danilovica treba mirno da stojis,to sto je Partizan stvorio nikad niko u Srbiji nece moci.Ako te zanima sta je otimanje i pljacka e to ti je prijatelju sad na delu,ne mešaj babe i žabe.Vi ste se ugasili jos 2011 pa ste cetiri godine navijali za Fmp tako da bi te zamolio da ne ostavljas komentare apsurdno je.E to je ISTINA.Sportski pozdrav

    0
    0
    Odgovori
    • Lepo je sa tvoje strane sto branis svog idola ali apsolutno je sve tacno sto je napisao ISTINA.Pre bi se reklo da ti mesas babe i zabe.Svi znamo kako ste osvajali titule jer nismo od juce a memorija je vise nego dobra.Kao kosarkasu svaka mu cast ali postoje i snimci ulaska u svlacionice sudija.Ti i tvoji istomisljenici bi voleli da je se Zvezda ugasila ali na vasu zalost,ona postoji i sada je za vas vasiona.

      0
      0
      Odgovori
  2. Tako bre…dosta vise ovih zutokljunaca djilasa i dobro je da se c-
    oro nije kandidovao ili bertomeu da su ga namesrili…tek bi tad bila propast.

    0
    0
    Odgovori
  3. Zaboravili ste da napisete i da je poznat po tome sto je ulazio u svlacionice sudija i samarao ih,dok je vrata drzao cuveni demagog,da slucajno neko ne prekine samaranje.Eto,kakav covek treba da vodi savez.Kao igrac svaka cast ali kao covek je bio nula,jos dok je aktivno igrao a uverili smo se i kako je otimao prvenstva i igrace u tandemu sa prodavcem magle.

    0
    0
    Odgovori
  4. jesam grobar ali tu nema ko će biti nego da vodi savez da vodi kompletno košarkasko društvo klubove i reprezentativne selekcije.natpis vam je bas ono provokativno,pa đilas je bio veliki zvezdaš pa šta sad je on kriv za neke stvari.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter