4
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/SOS Kanal

DOŠLO DO ‘FUZIJE’: FK Partizan je promenio grb (FOTO)

Objavljeno: 02.12.16 u 13:40

Posle sjajne partije Mladosti na beogradskoj Marakani i ‘ukradenih bodova’ Zvezdi, Partizan je izgleda odlučio da napravi fuziju sa klubom iz Lučana.

Kad ne možeš sam da ih pobediš, pridruži im se. Mladost iz Lučana je sinoć sa igračem manje izborila remi sa Crvenom zvezdom na našem najvećem stadionu, a ako je ‘verovati’ grafici SOS kanala, onda je došlo do fuzije između Partizana i Mladosti. Naravno, došlo je do tehničke greške kod kolega sa najstarijeg sportskog kanala na Balkanu, te se umesto grba crno-belih na izveštaju sa derbi meča iz Novog Sada pojavio amblem Mladosti. Tako se sada navijači Crvene zvezde šale da se Partizan fuzionisao sa Lučanicma kako bi sustigao večitog rivala, dok oni koji vole plavo-bele iz grada kraj Bjelice kažu da su njihovi ljubimci u istom kolu izvukli po bod na dva veoma teška gostovanja. Naravno, greške su sastavni deo svakog posla…

FOTO: YouTube/SOS Kanal
FOTO: YouTube/SOS Kanal

(Izvor: YouTube/SOS Kanal)

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter