3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIGLE PRVE VESTI: Poznat stepen poverde Srđana Plavšića (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 01.12.16 u 20:43

U petom minutu drugog poluvremena susreta između Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana, Srđan Plavšić je doživeo povredu koja je, na prvi pogled, izgledala stravično.

Ipak, kako HotSport saznaje, Plavšić nije ozbiljnije povređen, i, nakon snimanja u Urgentnom centru, utvrđeno je da ne postoji prelom.

(Youtube/Sports HighlightsTM)

Još uvek nema naznaka koliko će Zvezdin „Atomski mrav“ odsustvovati, jedino je sigurno da će propustiti susret sa Voždovcem u narednom kolu.

 

0
0
3 Komentara
  1. Kakvi Srbi, kakvi Hrvati, ako si spojio Prosineckog sa zvezdom kao hrvata, onda okej, onda te razumem, jer vi ste komunjare za bratsvo i jedinstvo, mi koji smo Srbi i ne navijamo za titove blizance petokraku i partizane, mi smo za SRBstvo, a ne za SRPstvo i Cekic. A ovo da su Srbi koji navijaju za zvezdu, tesko vala. Jer sever sam sebi peva kako su cigani, a cigani nikako ne mogu biti iz Srbije, niti Srbi, vec iz Indije, a drugo ne razumem cemu odmah etiketa partizana, znam da se vi najvise volite, jer ste komunjare, a ustvari tu prodajete neku pricu kao mrznja i neki rivali, a ista govna, isti sljam.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne zaboravi da smo mi aplaudirali Majstorovicu, jasno se vidi razlika izmedju vas i nas mi Srbima aplaudiramo a vi Hrvatima i jos nesto glodare mars u rupu

    0
    0
    Odgovori
  3. …urla kad je tri dana povredjen, sta ce radi onda ako bude po mesec/dva povredjen, to ima onda da skici do Madjarske i do Rumunije, ima da probije zvucni zid…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter