0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Zvezda dočekuje Mladost, novi okršaj Voše i Partizana

Objavljeno: 01.12.16 u 08:45

I danas ćemo imati priliku da uživamo u vrhunskom sportskom programu.

Od 18 časova fudbaleri Crvene zvezde na svom terenu dočekuje lučasku Mladost. Izabranici Miodraga Božovića pokušaće da iskoriste remi Vojvodine i Partizana, te da pobedom u večerašnjem meču pobegnu pomenutim klubovima na čak osam bodova.

Zanimljivo je da ćemo večeras videti još jedan okršaj Vojvodine i Partizana. Sinoć smo gledali fudbalski, a danas ćemo uživati u odbojkaškom derbiju. Vojvodina se nalazi na prvom mestu na tabeli sa osvojenih 18 bodova, šest pobeda i jednim porazom u dosadašnjem delu sezone, dok je Partizan na poslednjem 11. mestu sa do sada osvojena svega dva boda.

Osim toga, ogromnu pažnju kao i uvek privlači Evroliga, a tu pre svega mislimo na okršaj Fenerbahčea i madridskog Reala. Sigurni smo da ljubitelji dobre košarke neće propustiti priliku da od 18:45 uživaju u dalekometnim paljbama našeg reprezentativca Bogdana Bogdanovića i vrhunski postavljenoj taktici Željka Obradovića.

I to nije sve, jer ćete od 20 časova imati priliku da uživate u još jednoj sjajnoj partiji najboljeg evropskog košarkaša Miloša Teodosića, pošto njegov CSKA gostuje kod Bamberga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter