3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POZNAT SASTAV ZVEZDE: Orlandić napada Lučance

Objavljeno: 01.12.16 u 10:39

Povrede su kumovale startnom sastavu Zvezde za meč protiv Mladosti od 18.00 časova na najvećem srpskom stadionu.

Trener Božović je imao viziju dan pre megdana, ali je sačekao da posle poslednjeg treninga složi mozaik.

I kako sazanje Hotsport, od početka treba očekivati mladog Uroša Račića, kome je ovo drugi uzastopni meč u prvenstvu da nosi crveno-beli dres, pošto je nedavno protiv Metalca u Gornjem Milanovcu, već posle dvedesetak minuta zamenio povređenog Mihajila Ristića.

Poznato je da su odsutni: Luković, Ristić, Rendulić, Kanga, Ruiz i Vieira. Ovog puta ‘džoker’ za golove je Petar Orlandić. Procena je da iskusni Predrag Sikimić (postigao sedam golova) posle odlične golgeterske serije treba da napuni baterije i uđe sa klupe, ukoliko bude potrebno, kao i mladi Luka Adžić, što je i najavio trener Božović.

Sitne rotacije su prepoznatljive za holandski sistem vođenja ekipe popularnog Grofa.

0
0

3 Komentara

  1. @GdK
    Jesi li svesan ludaku,da ces od danas biti na minus 8 a za 10-tak dana i na minus 10 pa ce se ta paucina u tvojoj glavi,sto je imas umesto mozga,zalediti.
    Baci ponekad pogled u dvoriste tvog malog i bednog kluba,koji ne zna ni kad mu igracima istice pregled,pa komentarisi taj cirkus.Ostavi svetinju na miru,ona je za vas vasiona ili otprilike kao kad bi ti krenuo paradajzom na Rusiju.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako pusti Racica,igrace sa 3 zadnja vezna i gde ce tu biti kreativnosti.Morao je da pocne Babunski,koga cemo zbog tvrdoglavosti i nestrucnosti ovog Bozovica,najverovatnije izgubiti na polusezoni jer ce decko pobeci glavom bez obzira.Ako vec Racic pocinje,bolje da igra svoju poziciju,zadnjeg veznog a neka Poletanovic bude blizi golu jer je i njemu to prava pozicija a ova neznalica ga je ugusio zbog svog ljubimca Kange,koji je igrao sta je hteo i kako je hteo,bez prave konkretnosti.Takodje,kada cemo videti tog Ilica,koga je doveo iz Spartaka,decko je clan zlatne generacije sa SP U20 i nemoguce da u Zvezdi nema mesta ni na klupi,dok igraju Sikimic,Orlandic,igraci sa tankim znanjem i bez brzine,cija je jedina odlika,igra glavom ili robusnost.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter