7
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

POZIV SELEKTORA: Zvezda uskoro dobija još jednog reprezentativca!

Objavljeno: 01.12.16 u 11:44

Na tlu Evrope je misija reprezentacija završena za ovu godinu, ali u svetu još nije spuštena zavesa.

U Ljutice Bogdana je stigao poziv i FS Kostarike za igrača Crvene zvezde Džona Ruiza (23), a u pitanju su dva test meča ove selekcije polovinom decembra.

Selektor Horhe Luis Pinto odlučio je da proveri formu mlađih kandidata na koje može da se osloni tokom kvalifikacija u Konkakaf grupi za SP u Rusiji 2018. godine. Na spisku se našao i član šampiona Srbije čija je forma bila u usponu, što je potvrdio pogotkom kojim je doneo tri boda protiv Napretka.

Prema rečima trenera Božovića oporavak Ruиza od povrede kolena je pri kraju, a od toga zavisi i njegov nastup za nacionalni tim za koji je do sada upisao četiri nastupa. Izvesno je da brzonogo krilo večeras neće igrati protiv Mladosti iz Lučana na stadionu ‘Rajko Mitić’.

0
0

7 Komentara

  1. kakva vest …??? sportska nacija odavno dobro zna … ko je u zvezdi najbolji i jedini pravi REPREZENTATIVAC u ime cele TRULE i PREZADUZENE zvezde … ON je najbolji, najveci … i zamenjuje sve prosle, sadasnje i buduce REPREZENTATIVCE … dok bude u igri … sve ostalo napisano je da seafirmise-populise … ON … to jest njegov voljeni klub …

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko covek treba da je izfrustriran i dokon govori nam ovaj gmk! Svaku vijes o zvezdi komentarise tigar,a uzmi jadan radi nesto,kopaj kanal,zaradi za kafu i cigare,nađi zanimaciju,neberi brige o mouceu i ostalima,vidi odakle će tebe bit para za zivot,uradi nesto korisno u tvom zivotu jadi te neubili!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. …a za Moucea, da li je i za njega stigao „poziv“ selektora, ALI, „Galskih petlova“, posto u Francuskoj najvise provodi vreme, vec su mu i Drzavlj. dodelili koliko se „odomacio“ u gradu „Svetlosti“ .!. XXAAXXAA .!. „Samo“, niko nije zvanicno saopstio, o CIJEM TROSKU se Mouce tamo „sprema“ za repku Francuske tj. „BASKARI“.. .. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter