6
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOVCI, NAVALITE: Jedinstvena prilika za druženje sa Sašom Pavlovićem! (FOTO)

Objavljeno: 01.12.16 u 15:22

Navijači ga željno čekaju da se vrati u Partizan, evo prilike da ga uživo i na pravi način nagovore na to.

Prošle godine na utakmicama Partizana viđali smo ovakve poruke:

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ove sezone Saša Pavlović je prisutan gotovo na svakoj utakmici Partizana u dvoranama ‘Aleksandar Nikolić’ ili ‘Ranko Žeravica’, ali isključivo kao posmatrač sa tribina.

Grobari se nadaju da bi to moglo da se promeni, te da bi trenerku mogao da zameni crno-belim dresom. Pravu priliku da mu to predoče imaće 4. decembra u ‘Mikser hausu’ kada će na ‘Sportskom bazaru’ biti organizovano druženje sa Sašom Pavlovićem.

RAFALNA PALJBA I ‘ALEJ-UP’: Nikola Jokić je bio nezaustavljiv protiv ‘vreline’ Majamija (VIDEO)

Organizator je Jovan Simić, dobro poznati srpski humanitarac, koji je bio domaćin nedavnog fudbalskog spektakla kada su fudbal igrale legende našeg sporta, a selektori bili Bora Milutinović i Radomir Antić.

Upravo je Simić i objavio ovu informaciju putem svog Tviter profila:

0
0

6 Komentara

  1. Sale, vrati se na parket, znam da vise nisi u stanju da pruzis ni 50-60%, ali i to je nesto, kada je iz CRNO-BELOG SRCA, GLAVE, DUSE, da zajedno sa nama Grobarima, sa Novicom u TANDEMU PANTERIMA NABIJES..TREMU, Bircom, Lukovicem, Vanjom-DECOM PARTIZANA IZDRZIMO SVEEE I VRATIMO SE TAMO, GDE ODUVEK I PRIPADAMO, NA POBEDNICKI PUT I SLAVNI NIZ, CRNO-BELI BRATE VRATI SE U TVOJ DOM, KUCU, HRAM I SVETINJU !!! SA DECOM PARTIZANA PROTIV STUBOVA SRAMA !!!
    PAVLOVIC SASA-NEK SE ZAORI PIONIROM !!!

    0
    0
    Odgovori
      • Koja je razlika izmedju KK Partizan i KK FMP2? Pa jednima je legenda Sasa Pavlovic, ucesnik NBA finala, bivsi reprezentativac Srbije i Crne Gore, igrac Klivlenda, a drugi se kunu u Branka Lazica, legendu KK Bestragija i bivseg reprezentativca Marinkove bare, najveci klub FMP2. Sami svojim komentarima objasnjavate ko ste i sta ste.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter