7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NA TAPETU VLAHOVIĆ: Napredak se nije žalio, na potezu direktor takmičenja Bulatović i Disciplinska komisija FSS

Objavljeno: 01.12.16 u 11:59

Propust administracije Partizana, zbog isteka lekarskog pregleda Dušana Vlahovića (za igrače ispod 17 godina važi samo četiri meseca), zbog kojeg delegat meča u Novom Sadu nije dozvolio mladom napadaču da bude u protokolu sa Vojvodinom, digao je ogromnu prašinu.

Spominje se da je papirologija bila (ne)regularna i kada su u Humskoj prošlog petka igrali Partizan i Napredak.

Kruševljani posle dva dana, nisu uložili prigovor i ako je Vlahović igrao nekoliko minuta i kako saznaje Hotsport nisu uneli primedbu u zvaničan zapisnik, pa za takmičarsku komisiju nije bilo ništa sporno da registruje postignuti rezultat (3:2).

Ipak, po službenoj dužnosti direktor takmičenja Super lige, Vladimir Bulatović ima ingerencije da usledi nova provera. Ako je došlo do propusta onda sve detalje treba da ispita Disciplinska komisija FS Srbije.

Povrede pravila sa sobom donosi jasne sankcije, koje se odnose na klub, igrača, predstavnika kluba i službeno lice. Naravno, zavisi od procene ‘težine propusta’ i moguće je da crno-beli budu sankcionisani i oduzimanjem bodova.

Nešto slično se desilo Voždovcu, koji je protiv Spartaka ubacio Stuparevića u igru sa nepunih 16 godina. Subotičani su se žalili i dobili tri boda službenim rezultatom (3:0).

0
0

7 Komentara

  1. napadi me jenjavaju vesicevi poslusnici samo vade I plasiraju afere.krenulo he sa radovicem state he coven demantovao pa onda sa zivkovicem oko nekakvog sitnog duga pa sad evo izvukose I ovu oricu oko vlahovica.I u skorije vreme nice razumno objasnjenje ovog slucaja.spoljasnji neprijatelji a I oeta kolona samo udara..Ali neka IH nikolica I Tim nece poremetiti.a be pisu o ciganima za vijeru I moucea koji be igraju me pitaju one koji su IH doveli I govorili o njima bajke sta sad of vijere nema obestecenje kako CE to objasniti it’d.

    0
    0
    Odgovori
  2. Napredak se nije zalio,kao da im je bilo drago sto su ih isprebijali,pokrali i na kraju nezasluzeno pobedili.Odradice to neko iz saveza jer se Toletova jos postuje i proci ce bez gubitka bodova i kaznice ih samo novcano jer u nasem fudbalu nema pravde,pogotovo za ovaj klub.koji je od osnivanja vazio za najkriminogeniji i koji je ubedljivo najvise namestenih utakmica odigrao.

    0
    0
    Odgovori
  3. Jbg. bilo pa proslo, ako vec neko treba da bude kaznjen, to je DELEGAT utakmice fk Napredak-FKP, gde je bio i sta je radio, ovaj iz NS je bio na „radnom mestu“, inace smo i coksa mogli da stavimo u sastavtj. „proturimo“ ipak je on bio PIONIR Svetinje SA ili BEZ „lekarskog uverenja“ .. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter