0
Fudbal

FOTO: fusion

MNOGA SRCA ĆE BITI SLOMLJENA: Ronaldinjo i Rikelme odbili Šapekoense (FOTO)

Objavljeno: 01.12.16 u 21:54

Nakon što je fudbalski svet kao munja obišla informacija da će Rikelme i Ronaldinjo naredne godine obući dres Šapekoensea, usledio je demant.

Naime, u izjavi za brazilski „Globoesport“, koji važi za jedan od najpouzdanijih listova u Brazilu, Ronaldinjov brat Roberto Asis je istakao da je Ronaldinjo „ganut kampanjom da obuče dres Šapekoensea, ali“…

– Nikakva odluka nije doneta, niti smo poslali bilo kakvu ponudu upravi kluba. Teško je vreme, sve ovo što se dešava. Što se tiče nas, želimo da pomognemo. Ne znam da li će da bude u pitanju utakmica ili nešto drugo, ali svakako nešto će biti. Ali, prvo moramo da ostvarimo kontakt sa upravom kluba.

On je otkrio da je Ronaldinjo veoma uzbuđen zbog toga što se upravo njegovo ime spominje u tom kontekstu:

– Znači mu što ga se ljudi sećaju, što žele da pomogne. To nas tera da se zamislimo. Jedino što mogu da kažem jeste da smo tu i da želimo da pomognemo.

Sa druge strane, predstavnici Rikelmea su u izjavi za „Dejli Miror“, u razgovoru sa Edom Majlonom, odbili takvu mogućnost, iako su i oni istakli da žele da pomognu.

Ovo je treća u nizu priča koje su izmišljene, a koje se tiču pomoći Šapekoenseu, nakon glasina da je PSŽ uplatio 40 miliona evra brazilskom timu, da bi nešto kasnije slična priča puštena za Kristijana Ronalda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter