0
Košarka

FOTO: www.wheresweems.com

IZ NBA U MMA: Deron Vilijams svoju penziju vidi u kavezu (VIDEO)

Objavljeno: 01.12.16 u 19:29

Trostruki učesnik „ol-star“ utakmice najjače svetske lige najavio prelazak u „mešovite borilačke veštine“.

Posle dva zlata na Olimpijskim igrama (Peking i London) i titule šampiona američkog kontinenta 2007. godine u Las Vegasu, kao i mnogih klupskih rekorda, Deron Vilijams je odlučio da neće ostati u košarci nakon igračke karijere.

To i ne bi bilo toliko čudno da njegov izbor nije MMA! Veteran NBA lige je već pronašao trenera za borilačka iskušenja i kupio MMA trening centar kako bi sa košarkaških parketa odmah uskočio u osmougli kavez.

– Nije prosto samo gledati kako drugi udaraju i ući u kavez. Moj trener želi da se borim, ali za sada planiram da učestvujem samo na džiju-džicu turnirima – kazao je Deron Vilijams koji tokom cele karijere nije krio opsesiju prema borilačkim veštinama.

Organizator igre Dalas Meveriksa je u gradu u kojem trenutno igra otvorio sportski centar po imenu „Fortis MMA“ u kojem će provoditi najviše vremena nakon završetka karijere. 

U ovo sezoni Vilijams prosečno beleži 11 poena, i dve blokade, a asistirao je 38 puta svojim saigračima u Meveriksima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter