16
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DOMINACIJA: Da li zbog ovog podatka Crvena zvezda zaslužuje ‘A’ licencu od Evrolige?

Objavljeno: 01.12.16 u 13:02

Košarkaši Crvene zvezde pružaju solidna izdanja ove sezone u Evroligi.

Međutim, nisu crveno-beli dobri samo na parketu, nego i na tribinama. Naime, Crvena zvezda je najgledaniji klub u Evroligi, pošto je njene mečeve ove sezone gledalo 50.830 ljudi.

Crveno-beli su dominantni i ukoliko uzmemo u ozbir prosečnu posetu. Regionalnog šampiona u proseku prati 12.708 gledalaca, što je mnogo više od onoga što ima drugoplasirana Baskonija (11.140), ali i izraelski Makabi sa prosek od 11.060 navijača.

Crvena zvezda u petak od 19 časova, u okviru 10. kola Evrolige dočekuje Žalgiris, i imaće idealnu priliku da dodatno uvećaju prednost kada je poseta na njihovim utakmicama u pitanju.

0
0

16 Komentara

  1. Ovo je dno dna.Pa zar jedan klub koji nema ni ime a jos se pritom pojavio tek pre 3,4 godine da dobije A licencu, a klub koji je 15 godina igrao EL. i predstavljao srpsku košarku u evropi i bio cenjen od strane te iste evrope. SRAMOTA!!!

    0
    0
    Odgovori
    • U tome i jeste poenta,franjo…jedino po vama klub nema ime i postoji 3-4 godine a za svakog normalnog je to ista Crvena Zvezda,koja je pionir srpske kosarke i najveci velikan sa ovih prostora.Vasih 12-13 godina u EL su cista kanja u ELradja i politikanstvo i Evropa je to prepoznala i zatvorila vam vrata za sva vremena.Kako ste radili,tako ste i prosli.Zvezda je za ovih 3-4 god.igranja u EL,postigla mnogo vise pobeda negov vi u prvim godinama,kad ste sluzili samo za kos razliku i dobijali svaku desetu utakmicu na misice.

      0
      0
      Odgovori
  2. Stvarno sramota, sta drugo reci. Kada Partizan koji je ucestvovao na final four nije dobio A licencu, zasto bi onda zvezda dobila koja je samo topovsko meso i nista vise. naravno da nece da dobiju A licencu. to je obicna propaganda i forsiranje od strane pederskog premijera i ovih smrdljivih novina

    0
    0
    Odgovori
    • Ovi vas dečki , fukaju stojećki . Čuj „topovsko meso , pederski premijer , smrdljivi novinari “ .Ko te zadoji tolikom mržnjom , stoko vatikanska , đubre ustaško !!!!

      0
      0
      Odgovori
  3. Ne samo zbog tog podatka,vec zbog same igre i rezultata u ovom takmicenju sa ubedljivo najnizim budzetom od svih ekipa,nego i zato sto je ubedljivo najbolji tim na ovim prostorima.

    0
    0
    Odgovori
  4. Реално и Партизан је заслужио играма А лиценцу.Али екипа која је водила клуб је мувала на велико.уговори проценти итд.Даниловић,Тодорић и Вујошевић су коштали Партизан А лиценце.нису били чисти папири и Проком добио А лиценцу

    0
    0
    Odgovori
  5. A zagorci mutavi ima samo da kmece,kmece,kmece….i da kunu sudbinu kletu,ni Vucic,ni Saric im nece pomoci, ni silne pare sa Kosova, Bojan R.zna koje

    0
    0
    Odgovori
  6. Kako moze da ‘dodatno uveca prednost“ kad igra u Pioniru ciji je maksimalni kapacitet ispod proseka kojeg vec imaju?!

    0
    0
    Odgovori
  7. Jbg. pa Mi imamo vecu posetu u ABA ligi, a inace, kosarka nije k’o fudbal, da se skupljaju o trosku REPROGRAM „UPRAVE“-neplatisa duga, struje, poreza itd itd, ovo je fina igra, rezervisana za cuvene Grobare koji su i zadali domaci zadatak citavoj Evropi kako se navija i bodri voljeni kk, sto ce ponovo biti u prilici da se vidi po ODLASKU SLUGA ZLA I NAMESNIKA ZAPAD. „SILA“ DEVASTIRANJA I PODELE I UNIZAVANJA SRB. i SRPSKOG NARODA, OVO SADA JE AUTOKRATIJA NA DELU, KRIM. AKT I PROTEZIRANJE POLU-PRIVATNOG KK MUTANT ILI FRANKENSTAJN KLUBA .!. XXAAXXAA .!. Znaci, ukratko, OVO JE „DOMINACIJA“ TRENUTNIH ORGANA VISOKO POZICIONIRANIH U STVARANJU LAZNE SLIKE U SVETU O JEDNOM KK KOJI NE POSTOJI, NEGO, KOJI JE VESTACKI NAPRAVLJEN, KAO I VESTACKI tj. IZRENTIRANI NARIKACI ZA POTREBE-BIRALISTA .!. XXAAXXAA .!. KOPIRAJU NAS, UCILI SU OD NAS, I SADA BI DA DOBIJU, TJ. PLATE ONO STO MI NISMO-A LICENCU, KOJU BI DA PLATE ORGANI ZA NJIH, ZA NJIHOV PRIVATNI FRANKENSTAJN, KRIMINALNO DELO I PONOS !!!

    0
    0
    Odgovori
  8. Jbg. pa Mi imamo vecu posetu u ABA ligi, a inace, kosarka nije k’o fudbal, da se skupljaju o trosku REPROGRAM „UPRAVE“-neplatisa duga, struje, poreza itd itd, ovo je fina igra, rezervisana za cuvene Grobare koji su i zadali domaci zadatak citavoj Evropi kako se navija i bodri voljeni kk, sto ce ponovo biti u prilici da se vidi po ODLASKU SLUGA ZLA I NAMESNIKA ZAPAD. „SILA“ DEVASTIRANJA I PODELE I UNIZAVANJA SRB. i SRPSKOG NARODA, OVO SADA JE AUTOKRATIJA NA DELU, KRIM. AKT I PROTEZIRANJE POLU-PRIVATNOG KK MUTANT ILI FRANKENSTAJN KLUBA .!. XXAAXXAA .!. Znaci, ukratko, OVO JE „DOMINACIJA“ TRENUTNIH ORGANA VISOKO POZICIONIRANIH U STVARANJU LAZNE SLIKE U SVETU O JEDNOM KK KOJI NE POSTOJI, NEGO, KOJI JE VESTACKI NAPRAVLJEN, KAO I VESTACKI tj. IZRENTIRANI NARIKACI ZA POTREBE-BIRALISTA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  9. Jbg. pa Mi imamo vecu posetu u ABA ligi, a inace, kosarka nije k’o fudbal, da se skupljaju o trosku REPROGRAM „UPRAVE“-neplatisa duga, struje, poreza itd itd, ovo je fina igra, rezervisana za cuvene Grobare koji su i zadali domaci zadatak citavoj Evropi kako se navija i bodri voljeni kk, sto ce ponovo biti u prilici da se vidi po ODLASKU SLUGA ZLA I NAMESNIKA ZAPAD. „SILA“ DEVASTIRANJA I PODELE I UNIZAVANJA SRB. i SRPSKOG NARODA, OVO SADA JE AUTOKRATIJA NA DELU, KRIM. AKT I PROTEZIRANJE POLU-PRIVATNOG KK MUTANT ILI FRANKENSTAJN KLUBA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  10. Pa to se još čeka! Da neće dječkima iz zagreba da daju ahahahaha,moraju još puno puta javno da kažu „hvala premijeru“ ahahahaha. Neka njih u kupu Tereze kesóvije tamo im je mesto.

    0
    0
    Odgovori
    • šta je poturico kluba nemate adrese stjepana stupanca mali kalemegdan ivo lola ribar tko ste vi jer klub je ugasen 2011 niste vise sdcz nego privatna prčija pudlice.a to pa barem smo klub koji je osnovas daleke 1945 a ne ko vi 2011 hahahaha bnismo isti majkane,a ko to vama maže oči to vi od nosa dalje nevidite.hahahahahahaha.pa da igramo i za kikiriki kup barem smo brend dok čoki plaća đordija igraćete samo do kada polako care polako čokiju klizi dno pod nogama.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter