0
Fudbal

SRCEPARAJUĆE: Legendarni golman Šapekoensea uplakan saopštio odluku koja će vas dirnuti u srce (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.16 u 19:29

Legendarni golman brazilskog prvoligaša Šapekoensea, Nivaldo, doneo je odluku da otkaže svoju oproštaju utakmicu i momentalno završi igračku karijeru nakon tragedije koja je zadesila njegov klub u avionskoj nesreći u Kolumbiji.

Iskusni 42-godišnji čuvar mreže stigao je u Šapekoense još 2006. godine, te je protiv Atletiko Mineira u poslednjem kolu brazilske Serije A trebalo da odigra svoju poslednju utakmicu u karijeru.

I Nivaldo je te kobne večeri trebalo da bude u avionu.

– Trebalo je da idem na putovanje u Kolumbiju, ali na kraju sam ostao. Sve ima svoj razlog u životu. Nisam putovao u Palmeiras kako bi se oprostio protiv Atletiko Mineira, kada bih završio karijeru sa 300 nastupa za Šapekoense, rekao je Nivaldo za Globoesporte.

A onda je otkrio i zašto nije bio sa svojim saigračima.

– Pošto je bilo promena u planu putovanja, oni se nisu vraćali u Šapeko i umesto toga doneli su odluku da iz Sao Paula putuju direktno u Medelin. Trener mi je javio da me neće voditi, rekao je legendarni golman kojeg je smrti spasila puka sreća.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter