14
Domaći fudbal

SRAMOTA: Grobari su ovim činom uvredili svoje Brazilce (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.16 u 22:09

I dok fudbalski svet tuguje za fudbalerima Šapekoensea, koji su pre dva dana poginuli u avionskoj nesreći, pojedinci na Jugu ne mare previše za tim.

Pre početka derbija 18. kola Superlige Srbije između Vojvodine i Partizana, sudije i igrači su se nekoliko minuta nameštali na centru terena kako bi minutom ćutanja odali počast preminulima.

I umesto da na stadionu zavlada tišina, sa Juga se čula pesma koja ni jednog trenutka nije prestajala. Naravno, u pitanju je samo jedna grupa navijača, koja je sasvim sigurno uvredila Leonarda i Evertona, jer se odavala počast njihovim zemljacima.

Mogli ste da smirite hormone barem na minut. Sram vas bilo!

0
0

14 Komentara

  1. Bio sam na utakmici vojvodina partizan .Bio sam na jug nisam video da je 1 cutanja al mi je mnogo zao zbog pada aviona. Neka im je laka crna zemlja.GROBARI su ispali glupi tu utakmicu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Prvo na onoj usranoj juznoj tribini na stadionu vojvodine kao da si odsecen od celog stadiona, nismo ni znali da se drzao minut cutanja

    0
    0
    Odgovori
  3. E svaka vam čast… Uvek imate neke izgovore kao na primer nije se čulo za minut ćutanja i niko nije gledao u teren. Sramote.

    0
    0
    Odgovori
  4. SRAMOTA je ako nekaznjeno, bar za sada, prolazi lopovski fk s’ MRAKane za ogroman dug od 64,7 miliona evra, sto niko nije IMENOVAO „pocinioce“ i kako je TO bilo moguce da prodje i ostanu nekaznjeni, a SVI odlicno znamo KO SU KLEPTOMANI S’ MRAKane, kao sto je SRAMOTA da se ne pronadju UBICE NAVIJACA PARTIZANA KOJA SU SE U PROTEKLOJ GODINI DESILA, a ne ova „sramota“ od strane jednog manjeg dela Grobara tj. dece, koja nisu shvatila da je MINUT CUTANJA, nikada nisam branio nekoga ko je kriv, ALI ovde nikako nije postojala namera da se vredjaju tragicno nastradali fudbaleri !! R.I.P NEKA IM JE VECNA SLAVA

    0
    0
    Odgovori
    • Lupash ko Maksim po diviziji, a nisi ni bio na tekmi pa da mozesh komentarisati!!! Ti si obican bot, tastatura glodar

      0
      0
      Odgovori
    • evo ja ne znam ko su kleptomani sa mrakane i zivo me zanima ko su i kako su to pocinili!!
      mada sam siguran da ovde samo trolujes i spinujes i da necu dobiti konkretan odgovor

      0
      0
      Odgovori
      • ..zar nisi PRATIO DIREKTAN TV-PRENOS HAPSENJA VASE „LEGENDE“ DEVASTIRANJA, koji je posle ABOLIRAN OD GROBARRRA .!. XXAAXXAA .!.

        0
        0
        Odgovori
  5. Na toj juznoj tribini gde su nas smestili nisi mogao da cujes startne postave a ne nesto drugo sta se pricalo sa razglasa… niko na teren nije gledao, jer se pricalo nesto sa sipke i odma pesma krenula, ko je i skontao skontao je na kraju minuta cutanja…

    0
    0
    Odgovori
  6. Na tribine se nije culo nista sa razglasa da ce ici minut cutanja tek kada su igraci stali oko centra su pojedini shvatili…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter