5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Terzić na Banjici snima novo pojačanje Zvezde

Objavljeno: 30.11.16 u 13:45

Crvena zvezda se uveliko priprema za predstojeći zimski prelazni rok, a jedan od igrača biće danas na skeneru generalnog direktora Zvezdana Terzića.

Srđan Vujaklija je od sredine decembra član Crvene zvezde. Pregovara se i sa napadačem Spartaka Nemanjom Milićem. Sve to nije dovoljno da napad Crvene zvezde na proleće bude paklen, te se danas snima još jedno potencijalno pojačanje.

Kako HotSport saznaje, Zvezdan Terzić boraviće danas na Banjici gde će gledati meč Rada i Radničkog iz Niša. U fokusu je mladi napdač ‘Reala sa Nišave’ Marko Mrkić. Momak kome je tek 20 godina, a za Radnički je odigrao 48 utakmica i postigao je 11 golova.

0
0

5 Komentara

  1. ..a, sa cim „snima“, mob. telefonom ili kamerom za spesijalne efekte-kada jednom „snime“ odmah se samoponiste i ne ostavljaju nikakav „trag“ iliti DOKAZZZ .!. XXAAXXAA .!. SNIMAK NISTA NE VREDI BEZ „VALJANOG OZVUCENJA“ .. .!. XXAAXXAA .!. NA SUDDDUUU

    0
    0
    Odgovori
  2. ..a, sa cim „snima“, mob. telefonom ili kamerom za spesijalne efekte-kada jednom „snime“ odmah se samoponiste i ne ostavljaju nikakav „trag“ iliti DOKAZZZ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter