20
Domaći fudbal

BEZ GOLOVA: Partizan promašio pobedu u Novom Sadu (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.16 u 20:11

U derbiju 18. kola Superlige Srbije između Vojvodine i Partizana nije bilo golova.

Partizan je imao nekoliko izglednih šansi na ovom meču. Crno-beli su u 53. minutu pogodili stativu preko Božinova, dok je u sudijskoj nadoknadi vremena prečku pogodio Leonardo. S druge strane, Vojvodina je imala samo jednu ozbiljniju šansu, i to u poslednjem minutu meča kada je šut Malbašića zaustavio Kljajić.

U prvom poluvremenu gledali smo lavovsku borbu na terenu, ali je nedostajao kvalitetan fudbal. Znatno bolje i dinamičnije bilo je u nastavku meča, a takva igra donela nam je i nekoliko sjajnih prilika, pre svega ispred toga Novosađanja. Na kraju, neočekivanih 0:0.

Crno-beli mogu i trebalo bi da budu nezadovoljni, a Vojvodina donekle zadovoljna osvojenim bodom. Opet, s druge strane, najzadovoljnija trebalo bi da bude Crvena zvezda, koja će imati priliku da protiv Mladosti poveća prednost na osam bodova.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]

VOJVODINA – PARTIZAN 0:0

Stadion: Karađorđe, Novi Sad
Gledalaca: 6.000
Sudija: Danilo Grujić (Niš)
Žuti kartoni: Puškarić, Malbašić, Maksimović (Vojvodina), Jevtović, Everton, Leonardo (Partizan)

VOJVODINA (4-2-3-1): Kordić – Lakićević, Kovačević, Puškarić, Antić – Maksimović, Jovančić (od 61. Ašćerić) – Paločević, Meleg, Malbašić – Trujić (od 76. Babić). Trener: Nenad Lalatović.

PARTIZAN (4-2-3-1): Kljajić – Vulićević, Balažic, Ostojić, Miletić – Jevtović, Everton – Janković (od 58. Mihajlović), Leonardo, Stevanović – Božinov (od 77. Ilić). Trener: Marko Nikolić.

[/stextbox]

0
0

20 Komentara

  1. Jbg. „gani, ovo je bio sudar DVA najbolja tima Srbije, da je pravde i da se ne protezira lopovski fk (Insajder objavio i potvrdio 64,7 miliona evra zvanicnog duga..) fkcz ni TRECA NE BI BILA… A u danasnjoj tekmi, FKP koji je objektivno ispustio 6-7 100% prilika, dozvolio je Vosi da ostane neporazena i u slucaju da Uefa izbaci Toletovu, Borisovu i Ivicinu miljenicu iz daljeg takmicenje premi’er ljige i posalje ih u 4 ZASLUZENU IM ligu, da bar ima ko da predstavlja Srbiju u Evropskim fk takmicenjima, zna se UZ FK Partizan koji napada Ligu Sampiona .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Zaspao sam dok sam gledao utakmicu, igrate amaterski fudbal .!. XAXAXAXAXA .!. sutra upali tv u 18:00 da vidis kako se igra

      0
      0
      Odgovori
    • Ne,ludace,ovo je bila bitka za drugo mesto jer je prvo vec osvojila ubedljivo najkvalitetnija ekipa u zemlji.Sad kad vas kazne zbog Vlahovica i registruju tekmu u korist Napretka,kao sto je bilo zasluzeno i carapani ce vas prestici,pa ce te biti cetvrti,sto je otprilike,vas realni domet po kvalitetu.

      0
      0
      Odgovori
  2. Mutavciiiii, jel nas cujeeeeteeee…hahahaha e ni Vucic i sudija iz čokota vam nepomaze hahahaha NAPREDNJIZAN hohohoho

    0
    0
    Odgovori
    • Volimo da se smejemo njegovim glupostima, daleko je to od pomeranja dupeta… Vi glodari uvek pogresno shvatate stvari…

      0
      0
      Odgovori
    • Ako ti mislis da taj idiot nekom dupe pomera,svojim idiotlucima i nebulozama,ti nisi mnogo pametniji od njega i mozemo te svrstati u isti kos sa njim.Zar nisi ukapirao do sada da se svi zvezdasi sprdaju sa njim i ismejavaju njegove idiotluke,koje su samo njemu interesantne i smesne.Cak ne kapiram,kako neko uopste moze njemu da dodeli plus ili da se slozi sa onim sto pise jer covek onakvim komentarima bruka citavu armiju navijaca partizana.Mene bi licno bilo sramota da neki zvezdas pise takve nebuloze i nikad ne bih ulazio na stranice tog portala,od sramote.On vam je dno dna,kao i svako ko ga podrzava ili misli da on nekog moze da zeza.

      0
      0
      Odgovori
  3. Zar nije Malbašić ima kolosalnu šansu u zadnjim sekundama i moglo bi se reći da je zbog toga Voša promašila pobedu.Pre toga Božinov i Leonardo s njihove a Babić sa druge strane su mogli da daju golove i to je to.Nema niko da se žali,rezultat je realan po viđenom na terenu.Voša je imala malo veći posed lopte i veći boj udaraca,kako pored tako i u samom okviru gola.Na kraju smo videli sreću partizanovog golmana,kako izgovara tako je,bre.

    0
    0
    Odgovori
    • Smzao se…od sutra je već minus 8 a za 10-tak dana i minus 10,posle tekme sa Čukom.
      U međuvremenu smišlja neku novu budalaštinu i nebulozu,koju će da napiše i da se sam sebi smeje…naravno uz par novih nikova,koji,takođe, samo on razume jer su toliko debilski.

      0
      0
      Odgovori
        • Vas je Hugo guzio i na JNA i na Marakani prethodne sezone,kad ste se smrzavali na minus 32.Ne sumnjam,nimalo,da ce vas neko drugi zalediti vec u drugom kolu prolecnog dela prvenstva i izguziti kao njegov prethodnik.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter