2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

ZAVRŠIO POLUSEZONU: Rendulić neće igrati do 2017. godine

Objavljeno: 29.11.16 u 15:00

Za dva defanzivca Crvene zvezde je završena polusezona. Kapiten Aleksandar Luković nosi fiksator posle povrede lakta u Kruševcu sa Napretkom, a iskusni Zoran Rendulić (32) sutra odlazi na operaciju meniskusa tako da je za njega završena sezone i povratak na teren se očekuje u 2017. godini.

Činilo se prethodnih dana da problem može da se reši samo mirovanjem, ali posle pokušaja da trenira sa ekipom stasiti štoper je osetio da mu ponovo „kleca koleno“.

Usledile su nove detaljne analize i stručnjaci su procenili da je najbolje za nastavak karijere Rendulića da se odradi artroskopija, a zatim sledi mesec dana rehabilitacije.

I ako sve bude po planu posle zimske pauze koja sledi od 14. decembra povratak u crven o-beli takmičarski pogon se očekuje na startu priprema za proleće posle Božića.

Štoper je tokom protekle sezone imao nekoliko zapaženih nastupa i postigao je pogodak protiv Mladosti u Lučanima, rivala koji u četvrtak uveče gostuje na stadionu „Rajko Mitić“.

0
0

2 Komentara

  1. Vratio si svoj nadimak Gdk . Neviđen smarač, sa nekoliko nadimaka, zamlato, samosmehu. Opterećen novim vestima o Zvezdi. Uzmi uput pa pravac zdravstveni centar.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter