15
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Vujošević o Zvezdi i Vučiću

Objavljeno: 29.11.16 u 08:30

Zvezdin uspeh je građen na Partizanovom neuspehu. Vlast, konkretno Aleksandar Vučić i njegove ulicize su mnogo učinile da oslabe Partizan.

0
0

15 Komentara

  1. Cirkus od trenera,g…. od čovjeka!Pokazo je kvalitetu van granica Srbije,niđe ga nije bilo.Dominirao je ovdje dok su ostali klubovi bili u kanalu,a on kupio najbolje igrače sa ovih prostora i dobijao pare od Borisa Tadića da dovede 2 dobra stranca.lako je tako bilo dominirat!E sad,kad su oni u kanalu kriv im je Vučić,a Zvezdi pare obezbedjuje Čović!Jebo vas Danilović!On je bio dok je bilo para,vama treba predsednik da donosi pare,a ne da uzima platu od kluba!

    0
    0
    Odgovori
  2. Шта се догађа са Душком? Јели тешко болестан или ехтремно безобразан.

    0
    0
    Odgovori
  3. Dule vam je nabio komplekse. Da ste morali pehare.! Da otimate i kradete. Uvek ste bili jadni i bedni.! Nije bilo lako podneti 13 godišnju.? Vladavinu legendarnog DULETA VUJOŠEVIĆA. Čovek je bio izabran za najboljeg trenera Evrope.!!

    0
    0
    Odgovori
    • Nije ni cudo da su ovim navijacima Jugoslavenskoga kluba uvek drazi i blizi Hrvati siptari Crnogorci muslimani nego Srbi.Tito je osnovao sa ustasama i komunistima NK Partizan u Zagrebu,preselio ga u Beograd da bi zavadio Srbe.Sto ga ne ostavi u Zagrebu gde je i osnovan,znao je dobro da nebi imao u Zagrebu ni hiljadu navijaca.Ovaj Dule MIlogorac Milo i Jevrem Crnogorci najveci Srbomrzitelji sve sto je Srpsko za njih je mrsko.

      0
      0
      Odgovori
  4. To zna i malo dete,ali to je njihova bruka,koriste politiku i moć da unište klub kome se divila čitava Evropa,ali to su Srpska posla,nek komšiji crkne krava.Lepo je jednom Dule rekao,ovo zlo će brzo proći…

    0
    0
    Odgovori
  5. Partizan ga oterao , oni mu duguju pare a njemu krivi Zvezda, Vesic , Covic , Vucic itd . Kad nema rezultata , svi su krivi osim bivsi i sadasnji funkcionera partizanke .

    0
    0
    Odgovori
  6. Sto puta ponovljena laz na kraju bude istina….otimali ste igrace, titule, gepekovali sudije i o cemu ti pricas….probaj u Francuskoj da divljas kao ovde

    0
    0
    Odgovori
  7. Majstor spinovanja. Naravno da on dobro zna kako je njegov voljeni klub dobio na poklon 13 titula dok su žuti vladali. Sada samo izvrće činjenice.

    0
    0
    Odgovori
  8. To svaki normalan čovek u Srbiji zna. Vučićeva kamarila.! Vesič čović mali đilas i naravno andrija.Bila je spremna da uništi klub.! Tebi niko normalan nemože.Da ospori znanje i trenerske uspehe. DOBRO PAMTIM SVE.!! DULE LEGENDO.!!

    0
    0
    Odgovori
    • Napreduje…..sve ono sto je stoka godinama radila otimala,tukla,gepekovala,Zvezdi igrice otimala….Dulo je proslost kao i mali komsija…

      0
      0
      Odgovori
  9. a partizanov uspeh je gradjen na zvezdi.. jer tada vam se tako dalo. otimali ste igrace bez obestecenja itd.
    e sad treneru bez roaminga, pogledaj u svoje dvoriste malo i pitaj se zasto si u donjem delu tabele u francuske i ako limoz ima daleko najveci budzet..jos vise nego strasburg..

    0
    0
    Odgovori
  10. ..Samoubistvo je cin koji zahteva od pocinioca da najpre misli na sebe, a tek onda na druge…SPASI SRB.AV I …… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  11. K’o tako „gradi“ bolje da ga nije, kosmicka pravda je cudo, vrati se sve s’ kamatom kada se najmanje nada…ALI, NEMA ZIME DOK NE „PADNE INJE“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter