1
Fudbal

ŠAPEKOENSE: Sin trenera na bizaran način izbegao tragediju (FOTO)

Objavljeno: 29.11.16 u 20:06

Sin trenera Siao Žuniora nije bio na letu za Medeljin samo zato što je zaboravio pasoš.

Mada je njegov otac nastradao u današnjem tragičnom dogaćaju, 25-godišnji Mateus Saroli je imao sreću i izbegao ovaj let koji je bio smrtonosan za 76 ljudi.

TRAGEDIJA: Srušio se avion brazilskog prvoligaša, ima preživelih! (FOTO)

– Prijatelji, brat, majka i ja smo dobro. Potrebno nam je malo privatnosti u ovim momentima, pogotovo mami. Hvala svima na porukama podrške. Bio sam u Sao Paulu danas i nisam uspeo da se ukrcam jer sam zaboravio pasoš – izjavio je mladi Brazilac.

Jedan od onih koji je takođe imao sreću jeste i fudbaler Alehandro Martinućo koji je uprkos povredi trebalo da putuje sa ekipom, ali ga je u poslednjem trenutku na spisku zamenio nastradali Mario Serhio.

KAD SE ŽIVOT POIGRA: Jedan od najjezivijih snimaka slavlja od kad postoji sport (VIDEO)

U nekolicini izjava trenera Žuniora nakon pobede nad San Lorencomu u polufinalu, izdvojila se jedna koja je usko povezana sa današnjim događajem:

– Da umrem danas, umro bih srećan – rekao je Siao Žunior po plasmanu u finale Sudamerikane.

0
0

1 Komentara

  1. Zamolio bih vas da prestanete objavljivanjem stvari o ovoj nesreci.
    dovoljno je jedna do dve vesti. Nije u redu da svaka druga vest da pisete o ovome, koji fudbaler sta je postirao na svom profilu itd…
    Jel ovako zelite da budete citaniji i zanimliviji?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter