1
Evropske lige

GOLČINA: Ljajić majstorijom izbacio Pizu (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.16 u 23:18

Mada je Mihajlović želeo da ga odmori, Adem Ljajić je ušao u 62. minutu i rešio utakmicu.

Torino se mučio sa drugoligašem Pizom sve do trećeg minuta prvog produžetka kada je Adem Ljajić odličnim udarcem poslao Torino u osminu finala. U 111. minutu je Maksi Lopez potvrdio trijumf, da bi so na ranu navijačima Pize u 113. i 119. minutu dolili Boje i Beloti.

Sa leve strane je bivši fudbaler Partizana primio loptu i „pucao“ ka mestu spajanja prečke i stative. Čuvar mreže Pize je paradom dodatno ulepšao pogodak.

Golman Ujkani je bio nemoćan u toj situaciji, kao i njegovi saigrači koji su u ostatku meča neuspešno pokuašvali da dođu do izjednačenja, ali je Torino uspeo da dođe do nova tri pogotka i da slavi sa 4:0.

Ljajić je ove sezone u Seriji A postigao pet pogodaka i asistirao tri puta. Torino će u osmini finala koplja ukrstiti sa nekadašnjim klubom Siniše Mihajlovića, Milanom, koji do ove faze nije imao obaveza u kupu.

0
0
1 Komentara
  1. Kaže Muslin „pratimo njegove igre, ali još nije za reprezentaciju“! Koji debil! Da se bira najdebilskija izjava godine ova bi definitivno pobijedila! Ko je sinoć gledao utakmicu mogao je da vidi Ademovu dominaciju i ne mogu da vjerujem da ga Muslin ne poziva u reprezentaciju!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter