6
Domaći fudbal

POTVRDA: Iz Partizana priznali da ‘merkaju’ Harunu, da li ovo znači da je transfer na pomolu? (FOTO)

Objavljeno: 28.11.16 u 22:26

Gde ima dima, uvek ima i vatre.

Od juče se pojavila informacija da je Lukman Haruna novi pik Partizana posle potpisivanja Leandrea Tavambe. Sinoć se čak i pojavila slika na Instagramu gde je, navodno, Haruna potvrdio prelazak u Partizan, ali se kasnije posumnjalo da je taj profil bio lažan.

Međutim, danas nam stiže novi nagoveštaj ovog transfera, te da priče oko dolaska Nigerijca nisu čiste spekulacije.

JOŠ JEDAN SRBIN MEĐU ‘ZMAJEVIMA’: Nama nije valjao, Bosna ga čeka raširenih ruku!

Naime, ‘Žurnal’ prenosi reči predsednika crno-belih Milorada Vučelića koji je zagonetno potvrdio da je Partizan naciljao novo inostrano pojačanje.

– Imamo Harunu u vidu. Ništa više ne želim da otkrijem – rekao je Vučelić.

Kako to obično biva, internet zajednica uvek požuri da na sajtu ‘wikipedia’ promeni klub nekom igraču, tako je Haruna po tome već igrač Partizana. Naravno, jasno je da to može promeniti bilo ko, te da ćemo tek sačekati na zvaničnu potvrdu iz Humske.

Screenshot_2

0
0

6 Komentara

  1. upravu so ciganine be treba ICU u daleku proslost u milanovcu za minutes dva goal .nesto slicno Kai I u oroslom prvenstvu prvo kolo sa ofk.beogradom kad he tvoj tvorzic ciganin usao u svlacionicu ofk. I pretio kad he tvoj tvorzic odmah prodao drazica u spaniju Kai kljucnog svedoka..kad he stefanovic pandur sakrio dokaze tako he ciganine .kad rajo bozovic zatvori sve utskmice da bi svog kulena bozovica naoravio trenerom.Ali evropa sve to srusi I pokaze ko he ko.

    0
    0
    Odgovori
  2. ovaj prethodni ciganin prica o nameetanju.pa krcunovci su sa miljanicem namestili 20 titular.udbaski klub as dolancom bugarcicem bogdanovicem drazom markovicem I Dr.vedrio I oblacio bivsom zemljom.I nikad nisu bili sportski klub vec klub drzavne bezbednosti…Ali on I nas me zanimaju bitno je da partizan napravi Tim za induce leto I ucescd u evropi. ova tri stranca Everton..leandro..tavamba..pruzaju kvalitet koji nam treba za leto.ako Jo’s dodje haruma to bi bio slag na torti.vidim da je klub zainteresovan I za d.b.Jonathan moreiru.e to bi bio vrh.ako su nekada zuka..moreira..diara..kleo..I tejgo bili stranci za postovanje.onda bi Everton..leandro..haruma..tavamba..I djurdjevic bili pandan prethodnicima.pored svega interesujeme ko CE biti makar jedan stoperi a trebaju nam dva .stoperi su srce tima I tu nesme biti greske.klub dobro radio nikolic je sazreo vidi Tim odlicno.NAPRED PARTIZAN.

    0
    0
    Odgovori
    • Naravno, sve je namesteno kad Zvezda dobija… E moj glodare jadni, osvrni se na smejuriju od pre neki dan kad je Napredak pokraden…Ne moras da ides daleko u proslst…

      0
      0
      Odgovori
  3. Da znas nismo isti, nismo gepekovali igrace, tukli sudije. Nismo namestali 6 godina titule da bi nas izbacili tamo neki Samrok, i nemamo navijacku grupu koje se zovu jajare hahahahahahahahaha 😀

    0
    0
    Odgovori
  4. Insajder veceras JAVNO, samo potvrdio, ono sto MI Grobari stalno govorimo dugi niz godina, a to je da KKcz NE POSTOJI, kao i to da je FSS pokrivao pred UEFOm LOPOVE S’ MRAKaneee .!. XXAAXXAA .!. Kao i da je BORIS TADIC I IVICA DACIC MOLILI UEFU ZA FKcz i BORIS IM JE NAMESTIO GASPROM ZA SPONZORA-ZA SPAS U ZADNJI CASSSS, MADA, NJIMA VISE NEMA SPASA, UGASICE SE K’O I U KOSARCI !!!

    0
    0
    Odgovori
    • ..inace, DUG SMRDIkanaca je ZVANICNO- 64 700 000 evra, dok je od FKP, nesto manji od 15 000 000 evra !!! NISMO ISTIII .!. XXAAXXAA .!.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter