6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZ ZVEZDE STIGLA POTVRDA: Mouče odlazi! Ali, pod kojim to uslovima?

Objavljeno: 28.11.16 u 23:33

Hoće li zaista Zvezda platiti sumu koju Mouče traži?

Kako je sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević izjavio za ‘Novosti’, Argentinac Pablo Mouče ovog januara će napustiti Marakanu.

– Mouče ima ugovor, ali postoji realna mogućnost da se vrati u Južnu Ameriku. On se u Zvezdi nije adaptirao i to se događa. To opet ne znači da u nekom drugom klubu neće ponovo zaigrati u skladu sa svojim kvalitetom – rekao je Blažo Raosavljević.

DA SE ČOVEKU ZAVRTI U GLAVI: Neće vam biti dobro kad čujete koju cifru Mouče traži od Zvezde (VIDEO)

Međutim videćemo pod kojim uslovima, pošto je HotSport danas došao do saznanja da Mouče traži 300.000 evra kako bi šest meseci pre isteka jednogodišnje pozajmice razdužio opremu i sreću potražio u nekoj drugoj sredini.

Za crveno-bele bi to svakako bila loša investicija i na kraju bi ‘dara ispala skuplja nego mera’…

0
0
6 Komentara
  1. Ovi sa Mitić Rajka kukala im majka ,pa šta bi ono Insajder majstori pa TOLE BORIS su vaši mezimci a godinama prišivate nama ha ha ha . A gde će ovaj MUČENIK ako ide neka poede i HALIDA MOSLIMOVIĆA zajedno sa TELETOM . Ipak daljiski u šake RTS-2 tamo su ipak vaši ljubimci, renbalans budŽeta je na pomolu decebar je mesec završni računi se radi , a vi gledaj te uvek ste pod RAZNO !!! Mora da se vidi koliko car spremijo državno proektu od nacijonalnog značaja …… E zna neko kada počinje repriza INSAJDERA ha ha ha ….

    0
    0
    Odgovori
  2. Kriva je prethodna uprava u stvari najvise za mucea edsona parkera matosa itd itd itd je kriv tole hahaha komedija sa njima dr tvorza

    0
    0
    Odgovori
  3. STA JE, OPET EVAKUACIJA S’ MRAKaneeee … POTOP SLEDI U RUPIIII .!. XXAAXXAA .!.
    INSAJDER LEPO OBJASNIO VELICINU…DUGA OD 64 700 000 evrrraaa .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter