0
Evropske lige

FANTAZI: Bez promena na vrhu, MaxBet nagrada ‘Šimano industriji’ Marka Simsića

Objavljeno: 28.11.16 u 10:10

Novo kolo Premijer lige nije donelo velike promene na samom vrhu HotSport fantazi lige, i dalje je lider ekipa ‘I tako’ na čelu sa menadžerom Slobodanom Prodanom, nagradu MaxBeta su osvojili Marko Simsić (Šimšić), Srđan Malešević i Dušan Božić.

Veliki broj osvojenih poena obeležio je novo kolo HotSport fantazi lige. Prvo mesto i dalje drži ekipa ‘I tako’ Slobodana Prodana sa 781 osvojenim poenom (55 u ovom kolu), dok je drugi tim ‘Solo Rabadžije’ Branka Nikolića sa 755 bodova (45 ovog vikenda). Na trećem mestu je tim ‘Chelsea’ Miloša Grubora sa 748 bodova (45 u ovom kolu).

Fantazi

Tim kola za prethodnu sedmicu po izboru sajta Premijer lige je Grent na golu, Mekoli, Dejvison, Indi u odbrani, Fer, Sančez, Zaha i Sigurdson na sredin i terena i Ljorente, Aguero i Negredo u napadu.

Kada je reč o najboljima ovog vikenda to su timovi ‘Šimano industrija’ Marka Simsića (Šimšića) sa 90 osvojenih poena, ‘Fantazi pro’ Srđana Maleševića sa 88 poena i ‘Dušan FC’ Dušana Božića sa 82 poena. Oni su dobitnici nedeljnih poklona koje daruje kladionica MaxBet.

Marko Simsić (Šimšić) je zaradio 15.000 MaxBet freebet bodova, Srđan Malešević je osvojio 4.000 MaxBet freebet bodova, a Dušan Božić 1.000 MaxBet freebet bodova. Dobitnike bismo zamolili da otvore, ako već nemaju, svoje naloge na MaxBetu, a potom svoj ID broj pošalju sa svog ličnog mejla nama na hotsportsrb@gmail.com. Kasnije će dobiti povratnu informaciju šta i kako…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter