0
Evropske lige

SPORT NA TV: Barsa na neugodnom gostovanju u Baskiji, zanimljivo u Sautemptonu i Lionu

Objavljeno: 27.11.16 u 08:45

Pred nama je još jedan uzbudljiv sportski dan kraj malih ekrana.

Sve je počelo još u 7 časova ujutru, okršajem Melburn Sitija i Velington Finiksa u okviru australijskog prvenstva. Naredni događaj je već u 11 časova, a onda sledi takvo ludilo da nećete moći da se odlučite šta da gledate na TV-u.

Međutim, čini nam se da ono najvažnije predstoji tek u večernjem terminu. Od 18:30 igra se derbi između Sautemptona i Evertona, što je sjajna uvertira za mečeve koji su na programu nekoliko sati kasnije. Naime, od 20:45 igraju Lion i Pari Sen Žermen, dok 15 minuta kasnije počinje i okršaj Real Sosijedada i Barselone.

Upravo je meč u San Sebastiju ono što se najviše očekuje, pošto Barselona godinama unazad nije uspela da slavi na AnoetiReal Madrid je jučerašnjom pobedom nad Sportingom iz Hihona pobegao na sedam bodova, a osim toga Barselonu je prestigla i Sevilja, koja u ovom trenutku ima bod više od Katalonaca.

Barsa nema pravo na grešku zbog situacije na tabeli. S druge strane, Real Sosijedad je u seriji od četiri uzastopne pobede i sigurno ima kvalitet da pruži snažan otpor. Spektakl u najavi!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter