5
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda FK

PONOS: Šta je Šaban Šaulić poručio novom Zvezdinom junaku? (VIDEO)

Objavljeno: 27.11.16 u 15:26

Zvezda narodne muzike sa velikim oduševljenjem dočekala je vest o golu Luke Adžića u Gornjem Milanovcu za pobedu Zvezde.

Luka Adžić sin je bivšeg igrača Crvene zvezde Ivan Adžića, ali i unuk jednog od najpopularnijih srpskih folk pevača Šabana Šaulića.

Luka je od juče junak Severa zbog gola u 90. minutu za preokret Zvezde protiv Metalca i zbog toga je ponosni deda oduševljen.

– Mojoj sreći nije bilo kraja kada sam saznao da je baš moj Luka odlučio pobednika u Gornjem Milanovcu. Ljubi ga deda! Iskreno, bio sam van sebe kada sam pročitao da je rešio onako dramatičnu utakmicu. Luka je inače ponos cele porodice i ovo što se desilo je rezultat dugogodišnjeg rada i odricanja – rekao je za ‘Alo’ Šaban Šaulić.

ZVEZDINO DETE: Ima samo 18 godina i već je junak Severa! Evo šta on kaže o tome… (VIDEO)

– Daće bog da ovo bude početak sličnih situacija u njegovoj karijeri. Zaslužio je to radom i talentom. Naravno, svi zajedno ćemo proslaviti kad se budem vratio sa koncerta u Švajcarskoj. Kao porodica smo dosta vezani, a kada se ovako nešto desi, nema ničeg lepšeg. Luka je moj ponos – zaključio je Šaulić.

0
0

5 Komentara

  1. sigurno je porucio dr terzicu da ce deda saban dati jos love da se mali isforsira jos godinu dana i kao nevidjeni talenat uz pomoc medija zavali preko , recimo da pravi drustvo u drugom timu benfike cuvenom luki jovicu

    0
    0
    Odgovori
  2. ..od cele familijeooooo, samo je TECA OK, mada i Adzic senior je „ISTINSKA LEGENDA“ PO BUDZET FKcz , k’o i KUM LUKIC MUUU .!. XXAAXXAA .!. GANCIMALA IMA NOVOG K.K.K.RRRAAAALJAAAA

    0
    0
    Odgovori
  3. ..od cele familijeooooo, samo je TECA OK, mada i Adzic senior je „ISTINSKA LEGENDA“ PO BUDZET FKcz , k’o i KUM LUKIC MUUU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter