3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BRILJIRA: Božinov ponovo oduševio navijače Partizana (FOTO)

Objavljeno: 27.11.16 u 11:21

Bliži se njegov odlazak Valerija Božinova iz Partizana, ali bugarski napadač i dalje pokazuje ogromnu privrženost prema crno-belima.

Od njega se očekivao pogodak protiv Napretka. Nije uspeo da ga postigne, ali je zato iznudio penal. Izvinio se navijačima i pozvao ih putem Instagrama da im pruže podršku i u nastavku prvenstva.

– Ponekad se dešava da nije tvoj dan… Uvek sam bio timski igrač i mislim da sam to opet pokazao i ako ga, nažalost, nisam dao! Najbitnija je pobeda… bravo momci! Vamos Partizan. Grobari, budite uz nas, vaša podrška nam je jako potrebna, vi ste naš 12 igrač, volim vas, poručio je Božinov navijačima na Instagramu.

0
0

3 Komentara

  1. BOZA JE SHVATIO O CEMU SE „OVDE“ RADI, kao MNOGIIII, ALI, FKP, kao ni SDP, A TEK KKP-NECE BITI „LAK PLEN“ u „izreziranom sukobu“ s’polja i njihovih sluga zla, koji nisu ocekivali ovakav OTPOR IGRACA, NAJBOLJIH NAVIJACA-GROBARA…Psiholosko-propagandni i finansijski „RAT“ jos nije zavrsen, ALI, TO JE „TEMA“ za naredne analizeeee… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • „Sluge zla“ smo videl na jna, kad su sudole nepostojeci penal da bi drzavni parazit ostao u trci za drugo mesto, majmune nedokecani.

      0
      0
      Odgovori
      • …cek, cek lanMi, jel’ si ti stvarno…nepismen il’ se PRAVIS, a TO milan je zbog grada Milana i FK-Milaan ili Milan zbog onog kvislinga,fasistickog zlocinca, antisemite i masovnog ubice srpskog roda Milana N. … .!. XXAAXXAA .!.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter