11
Domaći fudbal

SLS: ‘Ludnica’ u Milanovcu, Zvezda gubila, Orlandić i Adžić za minut doneli pobedu Zvezdi (VIDEO)

Objavljeno: 26.11.16 u 16:59

U poslednjem meču 17. kola Superlige Srbije Crvena zvezda je kao gost savladala Metalac 2:1 i to golovima u predposlednjem i poslednjem minutu utakmice.

Heroj Crvene zvezde je mladi Luka Adžić. Sin bivšeg kapitena crveno-belih Ivana ušao je u igru posle vođstva domaćina 1:0 i nije ni sanjao da će postići gol vredan tri boda u 89. minutu. Metalac je poveo preko Panuića u 69. minutu, ali je Crvena zvezda za 60 sekundi u periodu od 88. do 90. minuta postigla dva gola i ‘upisala’ tri boda. Delije slave Orlandića i mladog Adžića. Ali, idemo redom…

Dugo nismo gledali ovako zanimljivo prvo poluvreme u Superligi Srbije, iako nije bilo golova. Crvena zvezda je zapretila već u 1. minutu kada je šutirao Anđelković, a ispred Srnića je intervenisao jedan defanzivac Metalca. Samo pet minuta kasnije je pokušao Sikimić glavom, ali pored gola. Nedugo zatim šansu je imao i Donald, ali je njegov pokušaj završio preko gola. U 21. minutu nova sjajna šansa za Sikimića, ali je sa desetak metara šutirao u spoljni deo mreže gola golmana Belića. Isti igrač je imao još jednu dobru šansu kada je posle karambola šutirao sa nekih 12 metara, ali opet pored gola. Metalac je opasno zapretio u 42. minutu kada je Stojanović šutirao, a Manojlović loptu odbio u korner. Prvo poluvreme je završeno 0:0.

Drugo poluvrme je bilo mnogo manje šansi, ali smo videli gol i to tamo gde ga nismo očekivali. Crvena zvezda je prva prirpetila u 57. minutu kada je mladi Račić šutirao daleko preko gola. U 61. minutu velika šansa za crveno-bele. Sikimić je glavom loptu spustio na liniju šesnaesterca, na volej je uhvatio Pletanović, ali je Belić bio sjajan. Kazna je usledila u 69. minutu, Kaisedo je centrirao, a Panić ostao sam i matirao Manojlovića za 1:0.

(Izvor: SportNation)

Nedugo zatim rezervista Orlandić je mogao da poravna rezultat, ali je Belić ponovo bio na mestu. I Metalac je imao šansu da udvostruči prednost, ali je Kaisedo bio sebičan i promašio. Crvena zvezda je posle toga krenula na sve ili ništa. To joj se i isplatilo. U 88. minutu Donald je uposlio Le Taleka, Francuz je loptu ubacio u peterac, a Orlandić izjednačio. Samo 60 sekundi kasnije nova sjajna akcija Crvene zvezde, sada je Donald zavrnuo loptu u peterac, Belić je kratko odbio, a omladinac i sin bivšeg kapitena crveno-belih Ivana, Luka Adžić je pogodio za 2:1. Stadion Metalca je ekpslodirao. Crvena zvezda je zasluženo osvojila tri boda, a Metalac je skupo pordao kožu.

(Izvor: YouTube/AM Video7S)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

METALAC – CRVENA ZVEZDA 1:2 (0:0)
Panić 78 – Orlandić 88, Adžić 89

Gornji Milanovac
Stadion Metalaca
Sudija: Novica Anđelovski (Kačarevo)

METALAC: Belić – Nikodijević, Otašević, Bondarenko, Simović – Panić – Mijić, Stojković (od 75’ Ivanović), Stojanović (od 78’ Rovčanin), Mladenović (od 62’ Jovanović) – Kaisedo.
CRVENA ZVEZDA: Manojlović – Petković, Le Talek, Fibel, Anđelković – Donald, Poletanović – Srnić, Plavšić (od 83’ Adžič), Ristić (od 21. Račić) – Sikmić (od 67’ Orlandić).

[/stextbox]

0
0

11 Komentara

  1. namestaljka.tako ce i uvek biti jer u srbiji izgleda postoje samo dva kluba koja mogu da osvoje titulu.zato nam je i takav fudbal

    0
    0
    Odgovori
    • Ako je ovo bila namestaljka,ti si Donal Tramp,licno.Ovo je verovatno najpostenija utakmica u ovom prvenstvu,gde niko ne bi smeo da ima prigovor na nijedan dogadjaj niti odluku sudija.Mada je gol Metalca vrlo sumnjiv zbog navodnog igranja rukom.Obostrano otvorena igra,sanse,promasaji i na kraju,gde se sve najbolje vidi,reakcije igraca oba tima.Zvezdini normalno slave,presrecni su zbog vodstva u zadnjem minutu,dok igraci Metalca padaju na travu terena a oni na klupi bacaju trenerice od besa sto su izgubili.Tu se najbolje vidi da li je namesteno ili ne.Jedino maloumnici kao ti i ovaj sto se potpisuje GP to ne vidite jer ste slepci i ne razumete se u ovaj sport.Zato je bolje da vise ne pisete komentare i ne brukate sebe.
      Ono od sinoc je klasicna namestaljka od strane sudije,kad pomaze domacem timu,sudi nepostojeci penal i iskljucuje gostima igraca a da prekrsaja nije ni bilo.Razmislite malo o tome,franjevci.

      0
      0
      Odgovori
  2. – Prijateljska: Hajduk Beska – Crvena Zvezda 1:10,Strelci: (Srnic,Fibel,Sikimic,Katai,Vijeira,Orlandic 2,Parker,Babunski,Petkovic).
    – Prijateljska: Borac Starcevo – Crvena Zvezda 0:7,Strelci: (Andrija Luković,Katai 3,Jovović,Vieira,Plavšić.
    – Prijateljska: Crvena Zvezda – Zorja (Ukrajina) 3:1,Strelci: Katai,Sikimic,Poletanovic.
    – Prijateljska: Panduri – Crvena Zvezda 4:2,Strelci: Katai,A.Lukovic.
    – Prijateljska: Crvena Zvezda – Krsko 5:1,Strelci: Orlandic 3,Joveljic,Babunski.
    – Prijateljska: Crvena Zvezda – Brezice 8:0,Strelci: Ruiz,Sikimic 2,Orlandic 2,Vucicevic,Parker,Plavsic.
    – Prijateljska: Crvena Zvezda – Radomlje 3:1,Strelci: Babunski 2,Racic.
    – Kvalifikacije za Ligu Sampiona: Valeta – Crvena Zvezda 1:2,Strelci: Katai,Sikimic.
    – Kvalifikacije za Ligu Sampiona: Crvena Zvezda – Valeta 2:1,Strelci: Donald,Katai.
    – Prvenstvo: Crvena Zvezda – Napredak 2:2,Strelci,Plavsic,Sikimic.
    – Kvalifikacije za Ligu Sampiona: Ludogorec – Crvena Zvezda 2:2,Strelci: Katai,Kanga.
    – Prvenstvo: Crvena Zvezda – Metalac 3:1,Strelci: Ruiz,Vieira,Poletanovic.
    – Kvalifikacije za Ligu Sampiona: Crvena Zvezda – Ludogorec 2:4,(Posle produzetaka),Strelci: Donald,Ibanjez.
    – Prvenstvo: Mladost Lucani – Crvena Zvezda 2:4,Strelci: Vieira 2,Poletanovic,Rendulic.
    – Prvenstvo: Crvena Zvezda – Vozdovac 3:0,Strelci: Vieira 2,Le talek.
    – Prvenstvo: Radnicki Nis – Crvena Zvezda 0:3,Strelci: Vieira,Katai 2.
    – Kvalifikacije za Ligu Evrope: Sasoulo – Crvena Zvezda 3:0
    – Prvenstvo: Crvena Zvezda – Radnik 5:0,Strelci: Lukovic,Srnic,Sikimic,Orlandic 2.
    – Kvalifikacije za Ligu Evrope: Crvena Zvezda – Sasoulo 1:1,Strelci: Katai.
    – Prvenstvo: Novi Pazar – Crvena Zvezda 1:4,Strelci: Lukovic,Orlandic,Ruiz,Andjelkovic.
    – Prvenstvo: Crvena Zvezda – Backa 2:0,Strelci: Lukovic,Orlandic.
    – Prvenstvo: Partizan – Crvena Zvezda 1:0.
    – Kup: CSK Celarevo – Crvena Zvezda 0:3,Strelci: Poletanovic,Lukovic,Sikimic.
    – Prvenstvo: Crvena Zvezda – Vojvodina 4:1,Strelci: Ruiz,Donald,Plavsic,Srnic.
    – Prvenstvo: Javor – Crvena Zvezda 2:4,Strelci: Donald,Sikimic,Le Talek,Ristic.
    – Prvenstvo: Crvena Zvezda – Cukaricki 3:1 Pjasentin ag,Sikimic,Vieira.
    – Prijateljska: Njegos Lovcenac – Crvena Zvezda 0:4,Strelci Vieira 3,Plavsic.
    – Prvenstvo: Spartak – Crvena Zvezda 1:1,Strelci,Radovanovic ag.
    – Kup: Crvena Zvezda – BSK Borca 3:0,Strelci Srnic,Vieira,Orlandic.
    – Prvenstvo: Crvena Zvezda – Rad 2:1 Strelci,Sikimic 2.
    – Prvenstvo: Borac – Crvena Zvezda 0:1,Strelci,Sikimic.
    – Prvenstvo: Napredak – Crvena Zvezda 0:1,Strelci,Ruiz.
    – Prvenstvo: Metalac – Crvena Zvezda 1:2,Strelci,Orlandic,Adzic.

    33 25 4 4 101:34 (+67)

    Stotinu i prvi gol Zvezde u ovoj polusezoni na svim utakmicama! Gazi Zvezdo!!!

    0
    0
    Odgovori
    • E ovo se zove navijac CZ. Bravo.Cestitam tvom klubu na pobedi,a tebi na posvecenosti …naravno zelim ti da sto pre na kraju sezone proslavis titulu vicesampiona Srbije,a ukoliko bude drugacije cestitacu medju prvima,svima koji to zasluzuju.

      0
      0
      Odgovori
      • Hvala na cestitkama,ja se ipak nadam da cu na kraju sezone slaviti titulu Sampiona a ne vicesampiona Srbije,a ukoliko bude drugacije nemam nija nikakav problem da cestitam realnim i normalnim ljudima 🙂

        0
        0
        Odgovori
  3. Izuzetno dinamicna utakmica i svaki rezultat bi bio zasluzen.Zvezda je propustila vise sansi u prvom delu kad je bila mnogo nadmocnija,pogotovo u pocetku utakmice a Metalac je mogao da je dotuce iz kontri,nakon vodstva od 1:0 ali njegovi napadaci su bili sebicni.Dosta srecno je Zvezda dosla do pobede ali potpuno zasluzeno,ponavljam,kao i da je bilo koji drugi rezultat bio.Ne verujem da iko moze da prigovori i izrazi sumnju u rezultat ili sudiju jer takav nema pojma o fudbalu a sigurno nema ni mozga jer je sve cisto kao suza,prava prvenstvena utakmica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter