24
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Golovi, crveni kartoni, sudije u prvom planu i pobeda Partizana posle velikog preokreta (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.16 u 18:56

U derbiju 17. kola Superlige Srbije Partizan je u Humskoj savladao Napredak 3:2 (1:2), iako je imao ‘minus dva’ i igrača manje na terenu.

Napredak je pokazao zube u Humskoj, Partizan je pobedio, ali je glavni akter meča bio sudija Nenad Đokić. Napredak je vodio sa 2:0, imao igrača više na terenu do 55. minuta, a onda se sve okrenulo za 180 stepeni i crno-beli su sa penala stigli do izjednačenja, ne samo u rezultatskom smislu, već i po broju igrača na terenu. Kruševljanima je presudio Stevanović u 84. minutu za 3:2 i nastavak potere Partizana za Crvenom zvezdom.

Utakmica je počela mirno, bez velikih šansi sve do 18. minuta. Tada je Leonardo pokušao, ali je golman Petrović bio na mestu u loptu izbacio u korner. Samo 60 sekundi kasnije posle velikog karambola na kapici šesnaesterca Šarac je uposlio Gobeljića, a ovaj matiro Klajića za 0:1. Partizan je u 29. minutu mogao do izjednačenja kada je Miletić loptu ubacio na peterac, a Božinov pogodio prečku. Šok je usledio u 39. minutu kada je Đurđević zbog dva žuta kartona dobrio crveni. Prvo je jednog fudbalera gostiju udario rukom u lice, a potom je po mišljenju sudije Đokića simulirao penal i dobio parni karton i znak rukom ka svlačionici. Samo tri minuta kasnije zadnja linija Partizana je pogrešila, brzi Vukanović je pobegao i lobovao Klajića za 0:2. Na sreću po crno-bele u nadoknadi vremena Ilić je sjajno uposlio Leonarda, a ovaj postigao gol za 1:2. Grobari su na poluvremenu izviždali sudije, a ‘radio’ je i topovski udar.

(Izvor: YouTube/Volim Sport TV)

To kao da je uplašilo Đokića i njegove pomoćnike, te je u 55. minutu svirao penal za Partizan, a bivšem igraču crno-belih Lekoviću pkazao crveni karton. ‘Parni valjak’ se izjednačio po broju igrača na terenu, ali rezultatski posle jedanaesterca koji je izveo Leonardo. Brazilac je tim golom postao najbolji strelac lige sa devet golova. Partizan je do vođstva mogao već u 69. minutu kada je Jevtović šutirao iz slobodnog udarca, a Petrović bio na mestu. U 74. minutu pokušao je i Leonardo da stigne do het-trika, ali je njegov udarac glavom završio pored gola.

Deset minuta kasnije centrirao je Stevanović sa leve strane, pronašao je Božinova na drugoj stativi, ali se Bugarin spetljao i opasnosti nije bilo. Specijalitet za Leonarda bio je u 81. minutu kada je Brazilac pokušao iz slobodnog udarca, ali tik pored stative. Incijativa se Partizanu ispaltila u 84. minutu, Stevanović je išao po levom boku, onda je zalomio u sredinu, šutirao, lopta je nekoga pogodila i završila iza leđa Petrovića, Partizan je poveo 3:2. Do kraja utakmice Partizan je uspeo da sačuva stečenu prednost…

(Izvor: YouTube/TV Srbija)

Partizan je sa nova tri boda prišao Zvezdi na ‘minus tri’ i sada sa utakmicom više ima 38 bodova, dok je Napredak četvrti sa 31 bodom, tri više od Lučana i utakmicom više.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

PARTIZAN – NAPREDAK 3:2
Leonardo 45+2, 56pen, Stevanović 84 – Gobeljić 19, Vukanović 42

Stadion: Partizana
Sudija: Nenad Đokić (Užice)
Žuti karton: Ilić, Đurđević (Partizan), Leković, Markovski (Napredak)
Crveni karton: Uroš Đurđević (Partizan) u 38. minutu, Nikola Leković (Napredak) u 55. minutu

PARTIZAN (4-4-2): Kljajić – Vulićević, Balažic (od 65. Janković), Milenković – Miletić – Leonardo Ilić, Jevtović, A. Stevanović- Đurđević – Božinov.
NAPREDAK (3-4-2-1): Petrović – Simonović, Miladinović, Šarac (od 65. Jovović) – N’Diaje, Šljivić, Urošević, Leković – Markoski, Gobeljić – Vukanović.

[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

24 Komentara

  1. Zeta,Hajduk Kula,Smederevo??? Pa prvi je klub igrao u ligi pre 10 godina,a sledeca dva su nas toliko zaduzili da vise prakticno i ne postoje,Pametnom je dovoljno,ali ja kako ti kazes ne spadam u tu grupu.Vredjanjem i bolesnom mrznjom prema drugom klubu ne dokazuje se ljubav prema svom osim ako nisu u pitanju ,,navijaci“ za koje postoji medjunarodni naziv uzet iz engleskog jezika.Ja da te vredjam necu pa i za Galatasaraj da navijas.

    0
    0
    Odgovori
    • Upravo je poenta u tome,što ne radite ovo od juče,sve te dogovore i nameštanja,već dosta dugo,praktično od svog osnivanja u Zagrebu ali su navedeni najdrastičnije primeri burazerskih klubova,sa kojima ste nameštali.To je u ovom veku postala vaša praksa jer ste startovali sa minimum 42 bodova prednosti u odnosu na sve ostale.Patent Zečevića i Bjekovića.A ti ako i pored ovolikih objašnjenja i dalje ne shvataš suštinu,to je već tvoj problem.Očigledno ti ovaj sport nije poznat dovoljno jer bi svako iole pametniji skontao.

      0
      0
      Odgovori
  2. Ne pomaze ove sezone ni specijalac Djokic. Do sada je u svojoj karijeri zvezdi doneo bar dvadesetak pobeda i tu je dobar, ali kada treba da pokrade Partizan, tu se uvek pojavi problem. I taj Partizan, em je decenijama izazivao frustraciju veceg dela nacije, em nece da radi kako kancelar kaze. Stvarno smo ustaski klub.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ko je gledao utakmicu video je da su igrači napretka ušli dosta ležerno drugo poluvreme i jednostavno kočili sebe da ne postignu još koji gol jer ovi jadnici neće moći da stignu rezultat.Dogovor je bio relacija pfc-sudija-napredak i tu nema diskusije.Kao igrači napretka se nesto bune a foliranja obična Kad je sve u napred izrežirano.Kradje nema Kad je namestaljka najprovidnija…

    0
    0
    Odgovori
  4. Znaci najrealnije je da FKCZ u svojoj istoriji nije odigrao namesten mec,dok Partizan svake godine,a pogotovo otkada je poceo da se priblizava po broju titula namestene meceve igra bar 3 puta godisnje.A mec OFK-CZ,bice da nije ni odigran? E blago klubu sa tako objektivnim navijacima i sa vrlo visokim IQ.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si stvarno talentovano glup.Jel shvatas u komentarima da se odnosi na sudijske namestaljke,na mecevima kad su sudije odradile svoje a mec Zvezda-Ofk nema veze sa sudijama jer je verovatno dogovoren,kao sto je partizan dogovarao na desetine,pa i stotine utakmica sa svojim burazerskim klubovima…Zeta,Hajduk Kula,Smederevo,Metalac,Borac,BSK,itd.

      0
      0
      Odgovori
  5. Ima nas kojima nisu uspeli da isperu mozak pa nismo zaboravili da je u prethodnom prvenstvu odigran mec (2-0) 2-6,koji je posle istrage proglasen regularnim. Uprava Partizana jeste najveca sramota u istoriji kluba,ali posle onog meca reci da je nesto namesteno,ne vidim smisao toj tvrdnji.

    0
    0
    Odgovori
    • Evo gore,covek ti je objasnio na najlepsi moguci nacin,koje su utakmice najsmesnije pokradene od strane sudija a to su Partizan-Pazar,partizan-Vosa a ja bih dodao i partizan-Zvezda u polufinale kupa kad je ponisten vise nego regularan gol Milijasa.Takve kradje nisu vidjene na ovim prostorima…umalo da zaboravim i proslosezonsku kup tekmu,partizan-Radnicki Nis,kad je Mazic delio nepravdu i po obicaju uvek u vasu korist.
      Tebi ocigledno nema ko sta da ispere jer ne posedujes.

      0
      0
      Odgovori
  6. Ovo i nije toliko bitno, koliko to sto je osmisljeno osakatio Partizan za naredne utakmice iskljucenjem Djurdjevica, i Sale Ilic dobio karton ni zasta. Kod iskljucenja je bio kontakt ako nije bilo za faul onda nije ni za karton a narocito ne za drugi zuti.

    0
    0
    Odgovori
  7. A gde je onaj, kako beshe, go..v,nar sa daske??? Terza i Coki naredili da se odigra ovako, upali u svlachionicu Napretka i „fino“ih zamolili da izgube utakmicu! Budem li te chuo josh jedanput na nekoj Zvezdinoj vesti ima da te nadjem, kupim ti cvece i nachestitam ti se mile Nove Godine!!!

    0
    0
    Odgovori
  8. Samo da kazem ovim koji su pratili sudjenje u drugom poluvremenu
    Sto ne kometarisete sudjenje u prvom,cutite o tome?
    I sto je problem ako se partizanu svira penal? I sto igrac dobija drugi zuti
    A za kradju milenijuma ofk zveda
    Cutite i o. tome
    Mogu oni sto nas ne vole da se sagnu instituciji nista

    0
    0
    Odgovori
    • Jesi li ti prirodno glup ili svakodnevno treniras?Zasto da se komentarise prvo poluvreme kad je tada sudjenje bilo dobro.Na poluvremenu su sudiju obradili kako treba da se sudi i to se videlo.
      Kradja milenijuma je partizan-Novi Pazar,kao i partizan-Vojvodina u kupu a sto se tice Zvezde i OFK,tu sudija nista nije pomogao Zvezdi,ako je bilo nesto,to su igraci OFK to uradili.Ne mesaj babe i zabe

      0
      0
      Odgovori
  9. Kakva pobeda na gurku od strane ljudi u crnom.Crni i jedni i drugi sta se drugo moglo i ocekivati.Utakmica preslikana kao ona sa pazarom u humskoj pre par godina.Sta reci nego smesno.

    0
    0
    Odgovori
  10. Sramno sudjenje u drugom poluvremenu.Verovatno su sudiju obradjivali svojim poznatim metodama na poluvremenu.Polomili su igrace Napretka u drugom delu susreta,igrali grubo,preostro,prljavo a sudija je izmislio penal za partizan i iskljucio igraca Napretka,totalno bezveze.Izmisljao je faulove blizu kaznenog prostora,kao i nepostojece kornere za partizan,sve sa ciljem da sto pre preokrene utakmica.Garant bi do kraja iskljucio jos nekog Krusevljanina ili dosidio jos jedan penal za partizan,da nisu dali onaj slucajan gol,koji je zapravo autogol.

    0
    0
    Odgovori
    • Ko je tebe pustio da seres sa komentarima, prati svoju ciganku i mani se partizana, malo ste se ufrcili gani nije vise +30 🙂

      0
      0
      Odgovori
      • I dalje je +6 franjevci,tako da nas uopste ne brinete.Ako se budemo bojali od ekipa,kao sto ste vi,bolje i da ne postojimo.Vi ste samo mali partizan.

        0
        0
        Odgovori
        • Momce poceo drugi deo prvenstva gostijemo kod vas i zamisli da pobedimo to je 3 pa se prepolove bodovi i onda koliko je to bodova 1 to vas brine jer mi sad dovodimo pojacanja ne za nasu smesnu ligu vec za ligu evrope i usput vas dva puta operemo i sta onda opet Tolllleeee.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter