3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OGLASIO SE HUGO: Iznenađujuća poruka Vijeire (FOTO)

Objavljeno: 25.11.16 u 18:50

Hugo Vijeira ove polusezone više ne igra nego što igra, uprkos odličnoj formi na početku i sedam postignutih golova. U poslednje vreme Portugalac je više na klupi nego na terenu, a sve su glasnije priče o njegovom odlasku u Kinu. 

Jedan od najboljih napadača u modernoj istoriji Crvene zvezde verovatno broji poslednje dane pred rastanak sa crveno-belima, a danas je na svoj Instagram okačio fotografiju proslave gola sa prošlosezonskog večitog derbija, uz komentar koji je, sudeći po tagu kojim je završio poruku, upućen Zvezdi:

– Ma koliko se trudili, nećete mi skinuti osmeh sa lica, napisao je Vijeira na portugalskom, uz tag „hv70“.

 

A photo posted by Hugo Vieira (@hugovieira10) on

Vijeira je u Zvezdu stigao kao slobodan igrač, nakon što je napustio Torpedo iz Moskve, i ubrzo je postao udarna igla ekipe Miodraga Božovića, da bi posle dva gola Partizanu postao i miljenih navijača tima sa Marakane.

0
0

3 Komentara

  1. Covek je potpuno u pravu.Dao je 7 golova nakon 7-8 kola i od tada su ga sklonili iz tima iz nekih nefudbalskih razloga.Da je redovno igrao,do sada bi postigao bar 12 gola i ne bi se mucili da dobijamo na jedvite jade,vec bi punili sve od reda sa po nekoliko golova razlike.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter