6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MAMIĆ NE ODUSTAJE: Da li će Zvezda posustati u pregovorima oko Donalda? Dinamo je spreman da ide do kraja!

Objavljeno: 25.11.16 u 09:53

Iako je sportski direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, poručio da neće biti ništa od pregovora sa zagrebačkim Dinamom, videćemo da li će crveno-beli uspeti da se odupru od novih napada svemogućeg Zdravka Mamića.

Prema informacijama do kojih je došao Mondo, Zagrepčani ni po koju cenu ne žele da odustanu od angažovanja Mičela Donalda.

Zdravko Mamić je navodno spreman da u pregovorima ide i do dva miliona evra, što je cifra koja bi mogla da promeni odluku čelnih ljudi u Zvezdi da ne stupaju u kontakt sa hrvatskim klubom.

– Dinamo ima love, njima to nije problem. Ne znam kako Zvezda u tom smislu stoji trenutno, ali koliko pratim situacija nije sjajna. Verujem da bi Mamić platio i dva miliona evra za igrača, ako proceni da mu je potreban. Ide Dinamo nekad i preko te sume, ali retko, otkrio je Mondu neimenovani hrvatski novinar.

S obzirom na to da nam je Zdravko Mamić u više navrata pokazao da ono što zamisli uglavnom može i da ostvari, ne bismo bili iznenađeni ukoliko se na kraju ipak otvore pregovori oko eventualnog transfera. Nije mala cifra u pitanju, znajući da u praksi Donaldu praktično već sledećeg leta ističe ugovor sa Zvezdom.

0
0

6 Komentara

    • Pa da, 7 bi bilo super ali Zvezda ne zna igače da prodaje. Biće dva pa će Dinamo to da sprovede u 15. Loše rade a hoće iz duga da izadju…

      0
      0
      Odgovori
    • Ne lupaj gluposti,kao prvo dva miliona uopste nije malo i sumnjam da ce uopste ponuditi toliku sumu za igraca od 28 godina,koji je samo prosecan i nista vise od toga a koga smo mi platili samo 200 000e.Tom igracu za godinu dana istice ugovor i na leto bi mogao i za Dz da ode,tako da je ovo super cifra a Dinamo od njega nece moci da izvuce nesto puno jer ako odigra dve godine i kod njih,imace vec 30 godina i tesko da ce ga neko kupiti za vecu cifru.

      0
      0
      Odgovori
  1. …“neimenovani“ izvor s’Pecurkaneee je izjavio, da je Mamic odustao, posto se u crvenu-cirkus pricu UMESAO Marko Kraljevic, koji je resen da UZME Donald-Daka i da DA tvorzicu ONU „stvarrrr“ za NJEGA, sto je OVAJ OBERRRUCKE i sa zahvalnoscu „PRIHVATIOOO“ .!. XXAAXXAA .!.
    ……………………………………………………………………………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter