11
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

KAKO ĆE NAVIJAČI REAGOVATI: Puklo na relaciji Zvezda – Hugo Vijeira!

Objavljeno: 25.11.16 u 22:36

Crvena zvezda će, po svemu sudeći, u nastavku sezone biti lišena usluga Huga Vijeire.

Nakon što je danas okačio fotografiju kojom je poručio neimenovanim članovima Zvezde da „neće uspeti da mu skinu osmeh sa lica“, jasno je da je to stiglo kao reakcija na  odluku Zvezde.

Naime, Huga Vijeire nema na spisku igrača koji će se suprotstaviti Metalcu u Gornjem Milanovcu.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]

Među „odabranima“ se nalaze:

Filip Manojlović, Nemanja Supić, Marko Petković, Miloš Cvetković, Tomas Fibel, Miloš Stojanović, Dušan Anđelković, Mihailo Ristić, Uroš Račić, Damjan Le Talek, Mičel Donald, Marko Poletanović, Andrija Luković, Srđan Plavšić, Slavoljub Srnić, Luka Adžić, Predrag Sikimić, Petar Orlandić. 

[/stextbox]

Da li je u pitanju zaista odstranjivanje Vijeire iz tima, ili je u pitanju povreda, verovatno ćemo saznati već sutra tokom dana. Tek, jedno je sigurno, Zvezda, sve je izvesnije, ostaje bez jednog od najzaslužnijih za neverovatnu prošlu sezonu…

0
0

11 Komentara

  1. Kada sad june stigne na mojkovac i odrši kesu pa kaže:“ Viđe tajo šta mi dali !!!“. A taja:“ ko ti dao?“. A svi mi znamo ko…Taja:“ A zašta ti dali toliko?“. “Pa rekli mi ti sedi tu zvaćeš se trener i dobićeš ovo, jel dosta tajo“. Plač.

    0
    0
    Odgovori
  2. samo budala moze da gura sikimica i orlandica.nikada goreg trenera nismo imali.samo bojkot,neka mu dolazi samo rodbina iz crne gore

    0
    0
    Odgovori
  3. Pogledajte samo koliko je utakica odigrao a koliko je golova dao. Da je igrao svaku sada bi na kontu imao najmanje 16 do 17 komada.

    0
    0
    Odgovori
  4. …OVAKO: „gani ce se OPET baviti oralnim sexom, jbg. neko mora i taj „tezak“ posao da radi…kao u proteklim decenijama, proslu godinu su napravili „mali“ predah, pa sada nastavljaju sa „starom praksom“ PUNNN GAASSS .!. XXAAXXAA .!. DUVACKI ORKESTAR S’ MRAKaneeee

    0
    0
    Odgovori
  5. …OVAKO: „gani ce se OPET baviti oralnim sexom, jbg. neko mora i taj „tezak“ posao da radi…kao u proteklim decenijama, proslu godinu su napravili „mali“ predah, pa sada nastavljaju sa „starom praksom“ PUNNN GAASSS .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  6. Daj bre,da se da sansa nasoj deci…Adjicu,Racicu,Srnicu,Plavsicu,Stojanovicu. GROFU ZAHCALNOST I DA SE VRATI LALATOVIC

    0
    0
    Odgovori
  7. Mislim da je doslo vreme da se GROFU zahvalimo i da nam se putevi razdvoje. Dve godine mi nemamo igru dobijamo utakmice na individualni kvalitet i $ U Evropi smo se izbrukali i pokazali koliko smo stvarno jaki. Stvarno treba biti mozak pa shvatiti zasto smo kupovali neke igrace, zasto forsiramo neke fosile na kraju karijere, zasto unistavamo zlatne koke pred prodaju, da li smo mi srpski ili crnogorski klub ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter