4
Domaći fudbal

DA LI GA ZBOG OVOG DELIJE OBOŽAVAJU: Evo šta je odgovorio Božović na pitanje kada će Kanga na teren…

Objavljeno: 25.11.16 u 14:57

Crvena zvezda u subotu od 15 časova gostuje Metalcu u Gornjem Milanovcu, a šef stručnog štaba Miodrag Božović je danas na pitanja novinara odgovarao u svom stilu.

Najupečatljiviji odgovor bio je vezan za Gelora Kangu na pitanje kada će se Gabonac vratiti na teren. Miodrag Božović je odgovorio kao iz topa.

– Kad primi platu – a na dodatno pitanje da li se šalio, rekao je:

– U svakoj šali ima 10 posto istine.

Kada je reč o utakmici sa Metalcem, Grof je istakao da Zvezdu čeka veoma teško gostovanje i da njegov tim mora da se pazi prekida.

– Očekuje nas još jedno teško gostovanje. Metalac je, uostalom, jedna od ekipa koju nismo pobedili prošle godine na njihovom terenu, uvek motivisana protiv Crvene zvezde. Metalac će, kao i drugi, pokušati da nam zapreti iz kontranapada. Imaju par dobrih igrača, opasni su na prekidima jer ih Stojanović izvanredno izvodi. Očekujemo borbu, jer to je izuzetno borbena ekipa i neće nam biti lako, ali nadam se da će do izražaja doći naš kvalitet i da ćemo uspeti da uzmemo tri nova boda – rekao je Miodrag Grof Božović.

Na pitanje ko će igrati, a ko ne, Božović je ponovo bio pomalo šaljiv, ali i sarkastičan.

Luković će odmarati najmanje dve-tri nedelje. Ruiz je hteo da igra, ali mi ne želimo da rizikujemo, bolje neka odmara. Što se tiče Vijeire, ne znam šta se događa. To morate da pitate njega. Ja u njegovu glavu ne mogu. Ne znam da li ga neki klub traži, ako ga traži, postoji opasnost da ode, ako ga ne traži niko, postoji opasnost da padne sa stolice. Ostalih problema nemamo – zaključio je Božović.

0
0

4 Komentara

  1. Bozovicu sve sto ti je kum uspeo igraca potpisati iz dva kluba u Rusiji ti si ih doveo u Zvezdu. I javno si se time hvalio i dodao da ti je Vijeru predlozio Maslovar. Pusti Kangu da igra dace ti decko procenat za tebe i kuma cum dobije platu.
    Nadam se da ce te Terza sto pre oterati.Kada sam podatke o dovodjenju igraca i tvom talu slusao u Rusiji nisam verovao aki evo to radis i u Zvezdi. Daleko ti lepa kuca idi iz Zvezde!

    0
    0
    Odgovori
  2. Uzimaj iz Napretka Vukanovica i Ndiajea,trebace za kvalifikacije za LS jer su dobri igraci i jako brzi.Trenutno se zezaju sa franjevcima u prvom poluvremenu.

    0
    0
    Odgovori
  3. SLIKOVITO, nema sta…TO „padanje sa stolice“ me podsetilo na SHTRIK ili UZEEE OKO GRANEEE ILI GREDE, koje vas SVE cek.k.k.a, a okolo VATRRRRA, a umesto fantomk.k.k.e -BELA KAPULJACCCA .!. XXAAXXAA .!. ………………………………………………….
    ………………………………………………………………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter