4
AdmiralBet ABA Liga

ALESANDAR DŽIKIĆ: Igrači Mege znaju šta treba da rade, pitanje je da li smo mi nešto naučili!

Objavljeno: 25.11.16 u 14:40

Partizan u 11. kolu ABA lige u subotu od 19 časova dočekuje Mega Leks u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, a trener Aleksadnar Džikić upozorava svoje igrače da igraju protiv rivala koji zna šta hoće.

Crno-beli su seriju poraza u regionalnom takmičenju prekinuli trijumfom nad Zadrom prošlog vikenda, ali su sredu poraženi u Atini od AEK-a. Sada ih očekuje novi težak ispit, Mega Leks koji je u sve boljoj forimi, što je dokazao pobedom nad šampionom Belgije Ostendeom.

VUJOŠEVIĆ GUBI STRPLJENJE: Neću odmah tužiti Partizan, ali…

– Mega Leks ima kvalitet na svakoj poziciji, rasterećeni su, svi najvažniji igraći već znaju svoj sledeći korak – što je i najvažnije u njihovim karijerama u ovom momentu. Nadam se sa smo mi naučili da nijednog protivnika ne smemo da potcenimo, jer nam to kvalitet ne dozvoljava, niti će se protivnici pobeđivati sami. Pozivam navijače da dođu u što većem broju na sutrašnji meč – rekao je Aleksandar Džikić za klupski sajt.

Na reči trenera nadovezao se Mihajlo Andrić, momak koji je svojim šutevima u poseldnjih nekoliko utakmica nosio crno-bele.

– Mega ima odličan tim sa puno kvalitetnih igrača koji će sigurno dati sve do sebe. Mi na to moramo da odgovorimo sa još većom željom i maksimalnom koncentracijom od početka do kraja utakmice – zaključio je Andrić.

FIBA ‘POLOŽILA ORUŽJE’: Evroliga je najjača, mi imamo samo dva zahteva…

Utakmica je na programu u subotu od 19 časova, a cene karata su 300 dinara tribine i 500 dinara parter.

0
0

4 Komentara

  1. Ajd’ bre Dzile, pa nije Mega EFES pa da izgubimo sa -21 razlike, a ni Miloje nije DUDA IVKOVICCCC .!. XXAAXXAA .!.
    Idemo GROBARI, PODRSKA NASEM KKP i DV, SVI NA TEKMUUU !!!
    PODRSKA I DV PROTIV TROJANACAAA, DAJTE DV PARE-POSTENO ZARADJENE, A NAMA GROBARIMA VRATITE NAS KLUB .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Nije Mega Efes ali je za vas kao Sarloa hahaha…DV pokrao slike i sada se sprema da iz Limoza podigne tuzbu da zakopa konacno crnu sektu…Sektaski klub ne moze da vam se vrati jer je na smetlistu kao i GdK sto je psihicki pukao tako i crna sekta pukla hahaha…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter