11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOK: Dinamo ‘uzima’ Zvezdi najboljeg igrača, Terzić ‘odbrusio’ Mamiću

Objavljeno: 24.11.16 u 09:51

Dinamo iz Zagreba u svojim redovima želi najboljeg fudbalera Crvene zvezde što je ‘naljutilo’ upravu klubu iz ‘Ljutice Bogdana’.

Kako Informer saznaje Dinamo iz Zagreba planira da u januaru u svoje redove dovede najboljeg fudbalera Crvene zvezde Mičela Donalda. Naime, ‘modrima’ je Holanđanina preporučio Darko Alegić menadžer Luisa Ibanjeza. Zdravko Mamić je za Informer potvrdio da je Donald zanimljiv šampionu Hrvatske.

– Što se Dinama tiče, otvoreni smo za saradnju. Ukoliko ima dobrih igrača u Srbiji, ako klubovi hoće da ih puste i ti momci žele da dođu kod nas, mi ćemo ih primiti raširenih ruku. Nemam zaista nikakav problem sa tim što su oni igrali u Srbiji, tu barijere ne postoje. Uostalom, Donald je Holanđanin, njemu tek nije bitno – rekao je Mamić za Informer i nastavio:

POBEDA ZVEZDE I PARTIZANA: Superliga menja sistem takmičenja, evo kako će sada da izgleda…

– Čuo sam dosta dobrih stvari o Donaldu i skauti iz Dinama su ga pratili na nekoliko utakmica. Zasad klub sastavlja listu želja za zimski prelazni rok, a Donald je na njoj. Videćemo kako će se sve odvijati narednih dana, ima još vremena do početka prelaznog roka. Znam da je reč o kvalitetnom igraču, koji je mnogo pomogao Zvezdi i verujem da bi se snašao i u Dinamu.

Ipak, sa druge strane generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je oštro reagovao.

– O prodaji bilo kojeg igrača Crvene zvezde Dinamu iz Zagreba nema prostora ni za razmišljanje, a kamoli za pregovore. Ponavljam, ni za Donalda ni za bilo kojeg drugog igrača. Uostalom, Donald je kičma Zvezdinog tima i potreban nam je za osvajanje još jedne šampionske titule. On mora da ostane do leta. Nije stvar cene, već nam je potreban – rekao je Terzić za Informer.

0
0

11 Komentara

  1. Donald je obicna sirovina,slabe tehnike i pregleda igre. Smesno je kad cujem komplimente za ovog igraca. Pa Everton iz Partizana je za njega masina od igraca. Medjutim, on je znatno skuplji od ovog nazovi Holandjanina,verovatno ga Partizan ne bi dao ni za tri milke.

    0
    0
    Odgovori
  2. terezicu, sto se foliramo …?! za osvajanje – OTIMANJE titule… jedino ko je potreban to je: zvezdin predsednik u senci … ti i svi ostali … sa bilo kojim fudbalerima ste samo glumci, figure-lutke … na teren samo treba , 11-st zvezdinih da istrci … sve ostalo je reseno jos odavno … one cudne noci … terzicu, tvoje glumatanje vise ni u zabaviste proci NE moze … pocelo je na stadionima da se cuje ISTINA : LOPOVI .

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako lose zvuci da covek koji vodi nekadasnjeg prvaka evrope ovako prosto govori, samo da se uvlaci navijacima. Kao ne postoji igrac kojeg bi prodao dinamu, sport koji bi trebao da je iznad politike je u blatu

    0
    0
    Odgovori
  4. ..Eeee ako je on kicma fkcz, onda si ti deformitet kicmenog stuba fkcz, posmatrano otpozadi, degerativna, veoma progresivan i tesko izleciva bolest kao i uostalom celo sdcz U-NACELUUU, A FANTOMKA NA GLAVIIII .!. XXAAXXAA .!. ……………………………………

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter