2
Evrokupovi

RAJKOVIĆ POKLEKAO U SAMOM FINIŠU: Da li je morao bolje da reaguje? (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.16 u 18:08

Makabi Tel Aviv našeg Predraga Rajkovića primio je gol u finišu prvog poluvremena i gubi sa 1:0 golom Kokorina.

Tim iz Izraela se dosta dobro držao u prvih 45 minuta, čak je i par puta pripretio, najviše preko Ben Haima, ali je Zenit ipak prvi poveo i to u samoj završnici poluvremena.

Mak je probio po levoj strani i uputio izuzetno spor i traljav pas po zemlji kroz peterac Rajkovića, ali je srpski golman ostao ukopan i nije išao na loptu iako se činilo da je bio dosta blizu nje.

Na drugoj stativi ju je sačekao Kokorin i lako je spakovao u mrežu Rajkovića za vođstvo tima iz Sankt Peterburga.

(Izvor: youtube / football it is life)

0
0

2 Komentara

  1. Ovo nikako nije Rajkovicev gol. Prvo odbrana je ispala, drugo ispred gola je bila guzva, trece lopta mu uopste nije bila toliko blizu koliko deluje, a i odskakivala je. Napravili ste u tekstu da izgleda kao da je gol primljen njegovom greskom, a zapravo je u pitanju veliki propust odbrane.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako lako optuzite golmana.Guzva ispred gola 2 protivnicka igraca i dva odbrambena, ostra lopta po zemlji koja je pritom i odskocila u jednom momentu. U takvoj situaciji golman je zaduzen da pokrije prvi ugao a ne da pravi raniji iskorak. Svaka cast da je presekao tu loptu to bi bilo ravno odbranjenom ziceru a ovako ne mozemo kriviti Rajkovica. Kako niste optuzili odbrambenog igraca na drugoj stativi koji je zakasnio da isprati igraca koji je postigao pogodak.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter