1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

LAZIĆ: Od samog početka bilo je loše

Objavljeno: 24.11.16 u 22:37
Crvena zvezda je imala priliku da se približi Efesu, ali je Branko Lazić promašio dva šuta za tri poena, nakon čega je Marko Simonović izgubio loptu i kola crveno-belih su krenula nizbrdo. U izjavi nakon meča, bek Crvene zvezde je bio veoma samokritičan.

– Odigrali smo stvarno loše od početka. Možda je prva četvrtina bila koliko-toliko dobra. Posle smo im dozvolili mnogo ofanzivnih skokova, iz toga su postizali mnogo poena. Kasnije su se i rastrčali i pogađali iz kontre. Mi nismo uspeli da to zaustavimo i na kraju je došla velika razlika, istakao je Lazić.
 
Potom je prokomentarisao i sporne promašaje:

– Manje-više za te trojke, veći problem je što nismo zagrađivali, što su imali više ofanzivnih skokova. Da smo to odradili kako treba, ne bi te trojke dolazile u pitanje. Svaka utakmica u Evroligi je veliko iskustvo za nastavak sezone i utakmice koje slede. Sigurno ćemo uraditi analizu i nastaviti dalje, zaključio je jedan od najpopularnijih košarkaša Crvene zvezde.

 

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter