1
Fudbal

FOTO: FIFA

FIFA RANG LISTA: Srbija otišla korak nazad

Objavljeno: 24.11.16 u 11:45

Fudbalska reprezentacija Srbiije nazadovala je za jednu poziciju i sada se nalazi na 44. mestu na najnovijoj rang listi Međunarodne fudbalske federacije (FIFA).

Srbija je ovog meseca prvo remizirala sa Velsom 1:1 u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji, a potom poražena od Ukrajine u prijateljskom mecu 2:0.

Srpski nacionalni tim ima 650 bodova i nalazi se ispred Japana, Danske, Konga, Australije i Albanije.

Od rivala izabranika Slavoljuba Muslina iz kvalifikacione grupe, Republika Irska je nakon pobede protiv Austrije u Beču skocila za čak deset pozicija, na 23. mesto, Vels i Austrija pali su za jednu poziciju, na 12, odnosno 31. mesto, Gruzija je skocila za tri mesta na 119, a veliki napredak ostvarila je i Moldavija skokom za 11 mesta na 162. mesto.

Selekcija Argentine i dalje drži čelo FIFA liste, Brazil je preskočio Nemacku na drugom mestu, četvrti je Čile, a potom slede Belgija, Kolumbija, Francuska, Portugalija, Urugvaj i Španija.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter