5
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

SA LICA MESTA: Ekskluzivan snimak sa treninga, Rendulić se povredio! Zamena će biti šok za sve (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 23.11.16 u 13:15

Trening Crvene zvezde danas je napravio veliki problem pošto je naizgled težu povredu, posle Aleksandra Lukovića, doživeo i drugi štoper Zoran Rendulić.

Novi veliki peh za Miodraga Božovića. Posle povrede ruke Aleksandra Lukovića u subotnjem meču u Kruševcu protiv Napretka, danas je novu povredu doživeo i Zoran Rendulić, tačnije obnovio je staru koja ga muči već nekoliko meseci.

Novinar HotSporta sa lica mesta javio je, što potvrđuje i ekskluzivan snimak, da je Rendulić sa bolnom grimasom odšetao sa terena i gotovo izvesno ga očekuje pauza. Kolika? Ostaje da vidimo posle detaljnijih pregleda.

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

Važnije pitanje koje se sada samo nameće jeste ko će igrati u zadnjoj liniji odbrane Crvene zvezde protiv Metalca u subotu, ali i u meču protiv Mladosti četiri dana kasnije.

Kako se moglo zaključiti sa današnjeg treninga, njegovo mesto mogli bi da zauzmu povratnici sa pozajmica iz Bežanije ili OFK Beograda, Adam Mičel ili Miloš Stojanović.

Jedan od njih dvojice bi uz Damjana Le Taleka mogli da čine tandem štopera. Koliko bi to bila uigrana odbrana, zaista je teško reći…

0
0

5 Komentara

  1. Njih dvojica bi trebali da čine tandem a ne Fibel,koji ne zaslužuje ni mesto na klupi.Stojanović i Mičel su trebali biti štoperski tandem još od početka prvenstva,najkasnije od ispadanja iz Evrope a ne ovi matorci,sporaći.Sada bi imali uigran tandem koji bi sigurno bili najbolji u ligi.Ovako,jedan od njih će na klupu,drugi na tribinama a igraće Le Talek i Fibel.

    0
    0
    Odgovori
    • Chekajte ljudi sa komentarima, mora prvo glodar do jaja da da svoje mishljenje, onako struchno, fudbalsko, pa tek onda mi!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter