0
Evrokupovi

Aleksandar Prijovic of Tromso IL and Partizan Belgrade Aleksandar Miljkovic and Milos Ostojic during UEFA Europa league play-off second leg football match between Partizan Belgrade and Tromso IL (NOR), in Belgrade SERBIA - 30/08/2012. /Credit:MILOSAVLJEVIC/SIPA/

PRIJOVIĆ ZVEZDA DANA: Navijači Partizana ga se dobro sećaju, ne tako davno bio je u Humskoj (VIDEO)

Objavljeno: 23.11.16 u 12:31

Srpski fudbaler Aleksandar Prijović rekao je danas da su mu dva gola protiv Borusije u Dortmundu u Ligi šampiona najvažnija u karijeri.

Srpski fudbaler Aleksandar Prijović rekao je danas da su mu dva gola protiv Borusije u Dortmundu u Ligi šampiona najvažnija u karijeri.

Prijović je u porazu od Borusije 8:4 na Vestfalenu dao veliki doprinos ka rekordu Lige šampiona jer je srušen broju golova na jednoj utakmici.

– Odigrali smo težak meč, čak i naporniji od onog u Varšavi, ali smo ovog puta odgovorili na njihove golove i dali četiri pogotka. Dortmund je jedan od najboljih timova na svetu i mnogo nam znače četiri gola, a moja dva su najvažnija u karijeri – rekao je Prijović posle meča.

OLE: Srbin oduševio Evropu fantastičnim golom na Signal Iduna Parku! (VIDEO)

Nekadašnji kadetski reprezentativac Srbije, rođen u Sent Galenu, optimista je da će nastaviti takmičenje na ino-sceni jer Legiju pobeda u poslednjem kolu nad Sportingom vodi u Ligu Evrope.

– Dobra stvar je da je sve u našim rukama, ukoliko pobedimo Sporting igraćemo u Ligi Evrope. Igraćemo protiv velikog tima, ali verujem da možemo da ga savladamo – zaključio je 26-godišnji napadač.

Prijović je pre Legije igrao za Parmu, Derbi Kaunti, Jeovil, Nortempton, Sion, Lozanu, Tromso, Đurgarden i Boluspor.

Posle kadetskog i omladinskog staža u selekciji Srbije odlučio je da prihvati poziv mlade reprezentacije Švajcarske, ali za A tim nije debitovao.

Pre par godina igrao je protiv Partizana u dresu Tromsa i bio strelac u prvom meču protiv crno-belih. Međutim, u revanšu je partizan nadoknadio zaostatak i plasirao se u grupnu fazu Lige Evrope.

(Izvor: youtube / Ackeo)

(Izvor: youtube / underPARTIZAN)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter