0
Domaći fudbal

MILOVANOVIĆ POTVRDIO: Došlo je do sporazumnog raskida, sva finansijska potraživanja su izmirena

Objavljeno: 23.11.16 u 21:18

Posle sinoćne odluke o smeni Neška Milovanovića sa mesta šefa struke Radnika, samo dan posle već je potpisan sporazum po kome treneru Milovanoviću prestaje angažovanje u FK Radnik. Ranije definisane finansijske obaveze kluba prema Milovanoviću izmirene su, i klub se okreće planiranim obavezama.

Sada već bivši trener Milovanović, još uvek je u Surdulici, odgledaće kako reče utakmicu tima u subotu protiv Čukaričkog, i potvrdio je da saradnju sa klubom raskida sporazumno.

– Dogovorili smo sa predsednikom kluba Stanislavom Tončevim taj sporazumni raskid saradnje i mogu biti zadovoljan jer su mi izmirena sva finansijska potraživanja. Zahvalio bi se ljudima iz kluba na svim nivoima za izuzetnu saradnju, rekao je Milovanović.

On je pokušao da razdrma ekipu, ali nije uspeo u tome.

– Smena trenera je sastavni deo fudbala. Ja sam pokušao da u ovih nekoliko kola prodrmam ekipu, jednostavno nije išlo. Niije ni trebalo da dodje do ovoga, jednostavno u fudbalu je baš tako, prvo to trenera košta posla, istakao je 41-godišnji stručnjak.

Uveren je da Radnik može da izbori svoje mesto u plejofu.

– Pozdravio bih ovom prilikom surduličku publiku, pozvao bi ih da podrže ove momke i novog trenera jer mislim da Surdulica zaslužuje da igra u plejofu Superlige, a mislim da će i upravo na čelu sa novim trenerom ići napred, zaključio je Milovanović.

Prvi treninzi ekipe sa novim šefom struke održani su već danas. Kosanović će debitovati već u subotu protiv Čukaričkog.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter