0
Košarka

TEO SE VRAĆA NA ‘MESTO ZLOČINA’: Na Eurobasketu će biti naša velika nada, ali i ‘skaut’ (VIDEO)

Objavljeno: 22.11.16 u 22:06

Evo šta je Miloš Teodosić rekao o žrebu za Eurobasket, vrućem terenu i dobrim poznanicima iz redova rivala u grupi.

Žrebom je danas odlučeno da će Srbija na Eurobasketu sledeće godine igrati protiv Turske, Letonije, Rusije, Velike Britanije i Belgije, a glavni rivali definitivno će biti domaćin grupe Turska i Rusija.

EUROBASKET 2017: Srbiju pogledala sreća, ispunila se želja Muti Nikoliću

Kao što je poznato, Miloš Teodosić godinama igra u ruskom CSKA i sigurno će imati nešto više informacija o igri ‘zbornaje’, tako da bi mogao do tada da bude u ulozi ‘skauta’ Saše Đorđevića.

– Biće veoma zanimljivo u Istanbulu. Igraćemo protiv kvalitetnih protivnika i moram da istaknem da niko od timova nije za potcenjivanje. Međutim, pored svega smatram da smo favoriti u ovoj grupi. Posebno ako budemo u punom sastavu i ne budemo imali povrede – rekao je Teodosić posle žreba, a njegove reči prenosi ‘Informer’.

ĐORĐEVIĆ PORUČUJE: Znamo šta nas čeka na Evropskom prvenstvu

Teodosić će se tako vratiti na ‘mesto zločina’ gde je 2010. godine na Svetskom prvenstvu trojkom eliminisao Španiju u četvrtinalu, a zatim u polufinalu je upravo Turska velikom nepravdom izbacila Srbiju.

Svi se dobro sećamo nagažene aut linije Tundžerija i jedne od većih košarkaških krađa u ovom veku.

(Izvor: youtube / Jimmy Jazz)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter