8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OBEĆAVAJUĆE: Da li je ovo najjača snaga Partizana u ovoj sezoni?

Objavljeno: 22.11.16 u 15:48

U Partizanu nisu zadovoljni odbranom, ali statistika uverava u suprotno.

Crno-beli odavno nisu bili ‘tanji’ u odbrani, ali i pored toga beleže sjajna izdanja u tom segmenu igre. Tako pokazuje statistika.

Naime, Partizan je ove sezone sačuvao svoju mrežu na čak deset od 16 utakmica u domaćem prvenstvu, uključujući i ‘večiti derbi’ sa Crvenom zvezdom, kada su trijumfovali sa 1:0. To je fantastičan podatak, s obzirom na silne ‘nedostatke’ koje imaju u odbrani.

Kljajić odrađuje solidan posao na golu, ali Balažic ne igra na nivou jednog ‘stranca’. S druge strane, Gogua je odavno izbačen iz tima, dok standardni štoper Milenković ima samo 19 godina. Crno-beli na klupi imaju samo jednog rezervnog štopera – Ostojića.

Uprkos svemu navedenom, prioritet trenera Nikolića i sportskog direktora Ilieva jeste angažovanje štopera u zimskom prelaznom roku. Konkurencija u odbrani Partizana bi se na taj način dodatno pooštrila, te bi na taj način zaključali sve prilaze svom golu.

Da li je Partizan zaista toliko dobar u ovom segmentu igre? Ili je statistika samo bikini, koji pokazuje sve, a ne otkriva ništa.

0
0

8 Komentara

  1. Ne znam samo novinar koji je sastavljao ovaj teks na sta je mislio .Kada je rekao „tanji’ u odbrani ja se nesecam kada je partizan imao ovako kvalitetne stopere .BALAZIC,MILENKOVIC,OSTOJIC jednini probelm je sto ih je malo jos jednog dovesti to su 3 najbolja stopera u ligi bez konkurencijie zato partizan neprima golove.Ni kada neigra jedan od dvojice standardnih, uvek ih odlicno zameni OSTOJIC , za BALAZICA se ne slazem da igra salbije nego so je igrao do teske povrede najbolji igrac partizana,i sada igra na istom nivo odlicno bez greske nije kiks igrac.Ali ovaj novinar ocito niti prati utakmice partizana,niti zan nesto o fudbalu ,kao on se cudi kako to partizan neprima golov zato sto ima kvalitet na stoperskim pozicijama i sto bekovi ,VULICEVIC I MILETIC igraju fenomenalno, defanzivno i ofanzivno. Partizan je trenutno najvalitetnija ekipa po, igri i na papairu ,ako se gleda igracki kadar u ligi kakva god ona bila.

    0
    0
    Odgovori
  2. naravno da su stoperi srce Tina I nikolicu kad je dosao to je prvo standadizovao I odmah je Tim dobio koheziju .tomic nas je tu unistio.videcemo dali CE otici I ko iz odbrane ..gogua je orecrtan balicu istice ugovor I kad ga do sada nisu produzili onda je tu kraj I drzi mesto stranca..Muslim da CE dovesti levonogog stopera us milenkovica a rezervni stooeri bi bili cirkovic I ostojic ..dali je to dovoljno za evropi Nisan siguran.Ali imalismo samo cirkovica I stankovica koji su orotiv totenhema odigrali sasvim korektno.men’s vise brine d.b..

    0
    0
    Odgovori
  3. Jedva cekam da pocne prajd, da se uklopim u drustvo. Neki vole zene, ali ja se bas ono pravo palim na muskarce hihihi cmok

    0
    0
    Odgovori
    • Oooo pa to je cuveni vodja sa severa Pedja Azdejkovic, Kancerov portpalor za borbu protiv crvene-homofobijeee .!. XXAAXXAA .!. Pozdravio te dzaja, coki, terza, radonja, malivesic i av itd itd… i najavljuju gey party u vasem hramu sodome&gomore u predgradjuuu… .!. XXAAXXAA .!.

      0
      0
      Odgovori
      • „Izvini“ Milane Azdejkovicu STO ti remetim dusevni mir, a ujedno da TI „cestitam“ na vencanju, vidim da si uzeo deckovo prezime..jos jednom sve cestitke i da ti porucim jos nesto, dosadili ste mi, vi crvene narikace, pa „OZBILJNO RAZMISLJAM“ da dalju diskusiju tj. polemiku na portalu prepustim pametnijim od mene, kao: Penzioneru,, luciano(u), Ivanu PFC, Brajku….Srdacan pozdrav, VAS GDK .!. XXAAXXAA .!.

        0
        0
        Odgovori
        • Kad chita chovek tvoje poruke, nishta drugo ne moze da pomisli osim da si nepismen, kompleksash i da te je verovatno Pedja Azdejkovic pipkao po intimnim delovima tela dok te je tata vodio da gledash najveci brend na Balkanu, Crvenu Zvezdu, na zapadnoj tribini tadashnje Marakane!!! Mucheniche

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter