1
Evroliga

NOVI ANGAŽMAN: Bivši plejmejker Partizana u Lijetuvos Ritasu (FOTO)

Objavljeno: 22.11.16 u 13:54

Neposredno nakon što mu je istekao kratkoročni ugovor sa klubom iz Vitorije, bivši plejmejker Partizana pronašao je novi angažman u evropskoj košarci.

Džoš Akojon, koji je nastupao za beogradske crno-bele u završnici sezone 2014/2015, karijeru nastavlja u Lijetuvos Ritasu.

Iskusni 30-godišnji Amerikanac stiže kao zamena za zemljaka Korija Fišera, koji nije opravdao očekivanja, te su čelnici litvanskog kluba u međuvremenu doneli odluku da raskinu ugovor sa njim.

Osim Partizana i Baskonije, koju je nedavno napustio, Akojon je u evropskoj košarci nastupao još za Đilin Tajgerse i Dinamo Sasari.

0
0

1 Komentara

  1. Jbg. ja pomislio da je dosao u kk mutantazilzaisisbrigadu, po staroj, dobro nam znanoj praksi „otimanja“ skarta za fmp2 ili 1, odlicno bi im pristajao, coki mu je u visini grudnog kosa, za razliku od ostalih, kojima je doooo…. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter