1
Košarka

FOTO: STARSPORT

FIBA LIGA ŠAMPIONA: Čelična odbrana, veliki preokret i druga pobeda Mega Leksa!

Objavljeno: 22.11.16 u 20:05

Košarkaši Mega Leksa ostvarili su drugu pobedu u FIBA Ligi šampiona, pošto su na svom terenu savladali belgijski Ostende sa 76:70.

Utakmica je za Mega Leks počela veoma loše i posle prve četvrtine gubio sa četiri, a na kraju poluvremena i sa 13 poena.

Ne znamo šta je Dejan Milojević rekao igračima na poluvremenu, ali je tim iz Mitrovice zaigrao neverovatnu odbranu, stavio ‘poklopac na svoj obruč’ i preokrenuo meč.

U trećoj deonici Ostende je postigao svega sedam poena što je Megu vratilo u život, a u poslednjih 10 minuta srpski tim je stigao do potpunog preokreta i to u samom finišu.

Najzaslužniji za to bili su Rade Zagorac sa 17, Alfa Kaba sa 14, Ognjen Jaramaz sa 13 poena, a ‘meč-viner’ bio je Mušidi čija je trojka donela potpuni slom gostiju iz Belgije.

U timu Ostendea, za koji nastupa Raško Katić i večeras je imao devet poena, najbolji je bio Volden sa 15 postignutih koševa. Oba tima sada imaju po dve pobede i četiri poraza u FIBA Ligi šampiona.

0
0

1 Komentara

  1. Samo da znate da u FIBA LS ima bar 10 klubova koji mogu u serijh da dobhju bar 8 klubova iz EL. Medju njima nije Partizan jer mislim da oni ne mogu trenutno da dobiju ni jedan klub iz EL u seriji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter