0
Evropske lige

FANTAZI: Aleksandru Rogiću i timu ‘Kočijaši’ glavna nedeljna nagrada, ‘I tako i dalje prvi’

Objavljeno: 22.11.16 u 15:35

Novo kolo Premijer lige donelo je malu promenu na vrhu globalne HotSport tabele, a poklone od MaxBet kaldionice dobili su timovi ‘Kočijaši’, ‘FC Mrca’ i ‘Disident’.

Veliki broj osvojenih poena obeležio je novo kolo HotSport fantazi lige. Prvo mesto i dalje drži ekipa ‘I tako’ Slobodana Prodana sa 615 osvojenih poena (79 u ovom kolu), dok je sada drugi tim ‘Solo Rabadžije’ Branka Nikolića sa 609 bodova (93 ovog vikenda). Na treće mesto je pao tim ‘Chelsea’ Miloša Grubora, koji je na prošloj listi bio drugi.

Fanta

Tim kola za prethodnu sedmicu po izboru sajta Premijer lige je Pikford na golu, Ake, Njom, van Anholt u zadnjoj liniji, Ture, Filips, Mata i Kapue na sredini terena, te Aničebe, Defo i Kejn u napadu.

Kada je reč o najboljima ovog vikenda to su timovi ‘Kočijaši’ Aleksadnra Rogića sa 85 osvojenih poena, ‘FC Mrca’ Miloša Todorovića sa 67 poena i ‘Disident’ Ace Lukića sa 66 poena. Oni su dobitnici nedeljnih poklona koje daruje kladionica MaxBet.

Aleksandar Rogić je zaradio 15.000 MaxBet freebet bodova, Miloš Todorović je osvojio 4.000 MaxBet freebet bodova, a Aca Lukić 1.000 MaxBet freebet bodova. Dobitnike bismo zamolili da otvore, ako već nemaju, svoje naloge na MaxBetu, a potom svoj ID broj pošalju sa svog ličnog mejla nama na hotsportsrb@gmail.com. Kasnije će dobiti povratnu informaciju šta i kako…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter