0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ĐORĐEVIĆ PORUČUJE: Znamo šta nas čeka na Evropskom prvenstvu

Objavljeno: 22.11.16 u 18:18

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević, rekao je da njegova ekipa zna šta je čeka na Evrobasketu 2017. godine i dodao da mora da odigra dobro od početka turnira, kako bi zauzela što bolju poziciju u grupi.

Žrebom u Istanbulu odlučeno je da će Srbija na Evropskom prvenstvu 2017. godine igrati u Grupi D u Istanbulu protiv domaćina Turske, Velike Britanije, Rusije, Letonije i Belgije.

– Žreb grupa je samo jedan od detalja koji, međutim, ne odlučuje mnogo toga. Mi takmičenje na Evropskom šampionatu sagledavamo u celini, jer se naši potencijalni protivnici nalaze u svim grupama. Imamo zacrtan put i znamo šta nas čeka. Treba se dobro pripremiti za takmičenje, odigrati dobro od početka i zauzeti što bolju poziciju pred eliminacione utakmice, jer dobro znamo da su ukrštanja često veoma važan faktor kada je u pitanju put do same završnice, rekao je Đorđević u izjavi za sajt KSS.

EUROBASKET 2017: Srbiju pogledala sreća, ispunila se želja Muti Nikoliću

Evropsko prvenstvo održaće se od 31. avgusta do 17. septembra naredne godine u Finskoj, Izraelu, Rumuniji i Turskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter